Jador îi dă replica lui Neveu: "N-aș vrea să plângă mama de mila lui. Și eu o să plâng"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 apr 2023, 00:45

Jador ii lanseaza o provocare lui Ovidiu Neveu

Sursa: Instagram

Cantaretul nu se lasa mai prejos cand e vorba de duelul declaratiilor, insa recunoaste ca este o fire pacifista.

In urma cu cateva zile, Neveu, celebrul TikToker care s-a luptat in ring cu Iancu Sterp si a mancat bataie, l-a provocat pe cantaret la un duel dupa ce a aflat ca ar fi vorbit pe retelele de socializare despre el si nu intr-un mod foarte placut.

"Zicea într-un live că s-ar bate cu mine. Vrea nu vrea, a făcut el un video pe TikTok, dar nu am înțeles bine ce vrea să zică.

Bărbații adevărați nu fac skandenberg, așa maca-maca, vrăjeală multa, asta e, a spus Ovidiu Neveu pentru Online Story.

Citeste si: Natalia, viață de lux în Italia! Fosta concurentă de la Casa Iubirii, n-ar fi dat pentru nimic în lume traiul de huzur pe un bărbat din Romania

Jador nu vrea sa ii dea apa la moara lui Ovidiu Neveu

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Este un fals, asta este. Nu cred că accepta, eu cred că doar gura e de el. Vorbim, dar hai să facem și fapte. Bărbații nu fac skandenberg. O să îi cer ajutorul și lui Iancu și antrenorului lui și antrenorului meu. Mi-a dat comentariu din ăla arogant.

Degeaba are intructor bun daca el e varza. El nu e om de bătaie. Că fizic este categoria mea. L-am cunoscut, prima suta de euro, eu i-am dat-o la Milano. Îmi era mila de el, iar acum face arogante. Nu le suport. Era și la început. 

Jador nu vrea scandal si bataie

Citeste si: Dragoș, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii. Ce s-a întâmplat între el și Maria și de ce nu s-a legat nimic între ei

Mi-a pus numărul de telefon pe Instagram și mă sunau copiii, mi l-am schimbat, dar i l-am pus și eu. El a început provocarea, spunea Ovidiu Neveu.

Insa, acum i-a venit randul lui Jador sa ii dea replica si se pare ca nu vrea sa ia in serios ce a spus Neveu, ba mai mult ar vrea sa faca cu el doar un meci de skandenberg: "Din respect pentru munca depusa si pentru sportivii de performanta care chiar trebuie sa faca asta, nu niste mascarici,

nu e loc sa ma mascaresc, daca vrea, facem un skandenberg barbateste, frumos, fara sa lovesc. Daca il bat, plange mama de mila mea. Si eu plang daca il doare tare. Mama mea e sefa mea."