Jador, in lacrimi! Cantaretul a trecut prin clipe cumplite. Ce a patit artistul: "Am plans ca prostul. Nu mai puteam!"

Author: Marina Ionescu
Jador

Jador este un familist convins si ii iubeste enorm pe cei care i-au dat viata. Artistul nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in lacrimi de dorul parintilor sai.

Jador se lasa coplesit de fiecare data de emotii atunci cand vine vorba despre cele mai importante persoane din viata lui: membrii familiei sale. Recent, in cadrul unei emisiuni, cantaretul a inceput sa planga de dorul parintilor sai. 

Jador a transmis ca are de gand sa-i convinga se se mute cu el si a explicat si motivul pentru care nu-si va mai face casa mult visata anul acesta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Jador a izbucnit in lacrimi

Jador a povestt in cadrul unei emisiuni ca zilele acestea, tatal unui prieten de-al sau si-a pierdut viata. Atunci, cantaretul a izbucnit in lacrimi si regreta enorm ca nu poate petrece mai mult timp cu parintii lui. Era 04:00 dimineata cand a fost rapus de dor si nu a ezitat sa isi contacteze parintii chiar si atunci.

„I-am dat mesaj lui tata dimineață, la 04:00. Am plâns ca prostul. Nu petrec timp cu mama, tata și frații mei. I-am zis să facă tot posibilul să vină mâine că mi-e dor de voi. Nu mai puteam să stau fără ei. I-am chemat și o să vină la unchiul meu și o să-i pun să doarmă la mine”,  a spus Jador 

De ce a anulat Jador costruirea casei

  Jador voia sa-si construiasa o casa anul acesta. Insa, artistul a povestit de ce s-a razgandit si ce planuri are in viitor.

„M-am hotărât, nu-mi mai ridic casă că e toamnă și nu e bine că cică se usucă, mi-a zis tata. Din primăvară o s-o ridic. Acum o să-mi cumpăr un apartament mai mare și la anul o să-mi ridic casa.

Vreau să le propun mamei și tatei să se mute cu mine, dar nu o să vrea niciodată”,  a adăugat el.