Jador, în mijlocul unui scandal, la un concert. Oamenii legii au intervenit în forță

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 29 aug 2022, 05:05

Jador, în mijlocul unui scandal, la un concert.

Sursa: Facebook Jador

Scandal de porporții la concertul lui Jador, organizat în Londra! Mai mulți petrecăreți s-au luat la bătaie, iar prietenul lui a ajuns la spital.

Duminică seară, Jador a fost invitat să cânte în Londra. Însă, distracția nu a durat prea mult, pentru că a izbucnit un scandal imens, iar petrecăreții au început să se ia la bătaie. Mai multe imagini de la fața locului au apărut în mediul online.

Citeste si: Ella Tina a ajuns, din nou, în cabinetul medicului estetician! La ce intervenție a apelat fosta iubită a lui Jador

Jador, în mijlocul unui scandal, la un concert

S-a lăsat cu scandal la un concert mult așteptat de o comunitate de români din Londra. Duminică, 28 noiembrie, Jador a fost invitat să cânte pentru românii plecați peste hotare, dar din diverse motive petrecăreții s-au luat la bătaie

În filmările respective, se poate observa cum zeci de oameni erau ieșiți în stradă, iar la fața locului a intervenit imediat și poliția.

Citeste si: Jador și Georgiana Elisei au ajuns la final de drum. Solistul s-a despărțit definitiv de femeia care a fost alături de el necondiționat

În urma scandalului, Rareș Ciortan, prietenul lui Jador, a ajuns la spital. 

”Legea își va face treaba”, a scris Rareș pe contul său de Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totodată, Rareș, a declarat pentru Spynews.ro  că a fost bătut de mai mulți indivizi necunoscuți, imediat după ce l-a dus pe Jador la mașină.

”Am organizat o serie de evenimente aici în Londra, primul a fost vineri la Londra, a decurs foarte, foarte bine, doar că sâmbătă la Birmingham l-am condus, după terminarea concertului, pe Jador la mașină și am observat că suntem urmăriți de câteva persoane dubioase, așa că am reușit să-l urc în mașină pe Jador și să plece, doar că imediat am fost tras între mașinile acelea și

pur și simplu bătut și desfigurat de șapte persoane”, a declarat Rareș Ciortan.

Citeste si: Bogdan Mocanu, în lacrimi la volanul mașinii! Ce s-a întâmplat cu cel mai bun prieten al lui Jador

Rareș Ciortan, prietenul lui Jador, a declarat că nu cunoaște motivul pentru care indivizii au sărit la bătaie. Însă, tânărul consideră că aceștia fie au vrut să-i fure banii, fie și-au dorit să-l lovească pe el, dar și pe cântărețul Jador, care a apucat să plece înainte de a izbucni scandalul uriaș.

”Doar o persoană cunosc, nu cunosc motivul, cred că au crezut că am bani la mine sau pur și simplu și-au dorit să ne bată și pe mine și pe Jador, nu înțeleg care a fost ideea, legea își va face dreptate, locuiesc aici în U.K și am încredere că totul va fi exact așa cum trebuie”, a mai spus Rareș.

 

Taguri:

Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.