Jador, informatii explozive despre mesajul trimis de Bogdan Mocanu:"Nu aveti ideea ce mi-a scris acolo!" De ce nu a vrut sa-l citeasca atunci Faimosul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 apr 2021, 09:50
Jador a vorbit in exclusivitate despre mesajul primit de la Bogdan Mocanu

Jador a facut lumina cu privire la primul mesaj pe care Bogdan Mocanu i l-a trimis si pe care el nu avrut sa-l citeasca, ci l-a rugat pe Culita la vremea respectiva.

Jador a dezvaluit si motivul pentru care la inceputul competitiei Survivor Romania 2021 nu a vrut sa citeasca mesajul pe care i-l trimisese Bogdan Mocanu. S-au speculat multe la vremea respectiva despre Faimos, insa acum cantaretul a tinut sa faca lumina despre acest subiect si a lamurit de ce Culita l-a ajutat citind acel mesaj.

Jador, detalii explozive despre mesajul trimis de Bogdan Mocanu la Survivor Romania 2021

Citeste si: Prima confruntare intre Starlin si Jador dupa ce au fost eliminati de la Survivor Romania 2021:"Imi venea sa-l iau de picior si sa i-l rup cand...."

Se pare ca Bogdan Mocanu i-ar fi trimis Faimosului cateva mesaje deocheate lui Jador, iar cantaretul, din bun simt, nu avea cum sa citeasca asa ceva in fata camerei, cu greu reusind sa gaseasca o solutie sa improvizeze ceva pentru a evita sa dezvaluie mesajele bunului sau prieten.

" Nu am fost emoționat, eu știam că ăla vorbește numai prostii. Eu nu am vrut să citesc ăla la cameră! Nu aveți idee ce mi-a scris acolo. Dacă mi-a trimis poză cu două femei… Eu de când am văzut poza am zis „Pfai, să vezi ce spune acum!”  

Ce i-a scris de fapt Bogdan Mocanu lui Jador la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cum a caracterizat Jador fiecare concurent de la Survivor Romania! Ce a putut spune despre Culita si Roxana Nemes. Teo a ramas fara cuvinte la sfarsitul interviului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu nu am vrut să citesc mesajul deloc, doar pentru mine. Mi-a zis de Alexandra Stan că e bună… Nu știu dacă a dat la televizor. A scris numai tâmpenii. De gagici mi-a scris... Nu s-a dat la televizor? Mi-a scris „uite ce ai pierdut în țară” și alte chestii care nu se dau la televizor...." a declarat Jador la Stafeta Mixta, emisiunea online prezentata de Cornelia Ionescu si Alex Nedelcu.

 

Glumele noastre, dar nu se dau la televizor!"