Jador, intalnire emotionanta de Paste cu bunica lui. Ce i-a spus batrana cand l-a revazut printre lacrimi

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 mai 2021, 07:55
Jador si-a revazut bunica de Paste

Jador a mers de Paste acasa, la Bacau pentru a fi alaturi de familia lui si chiar cantaretul marturiseste ca este poate printre singurele dati cand reuseste sa ajunga acasa cu ocazia unei sarbatori.

Jador si-a patrecut Pastele alaturi de familia lui, de parinti, de frati si si surori asa cum a si spus imediat dupa ce a ajuns in Romania de la Survivor Romania 2021. Cantaretul a mers la biserica in noaptea de Inviere, a luat lumina si apoi a stat cu cei dragi la masa si s-au bucurat de sarbatoare.

Insa, cea care a fost cea mai fericita sa-l vada pe fostul Faimosi a fost bunica lui care a inceput sa planga in momentul cand si-a revazut nepotul preferat.

Mai mult, bunicuta a marturisit ca ea credea ca are o boala grava ca asa a inteles ea de la televizor, insa Jador  a linistit-o si i-a spus ca nu are nimic, ci doar piciorul il doare putin." Cât am plâns din cauza ta, mamă! Au zis la televizor că ai boală! Ești cel mai iubit om din viața mea. De ce te-ai dus acolo? Pentru bani? Banii n-aduc fericirea, mamaie! Ce ai slăbit! Ești slab! Mulțumesc din suflet Doamne, că mi l-ai adus! Bine că ai venit acasă!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Acum înțeleg cu cine semăn de plâng. Uite, mamaie! N-am nimic! Doar piciorul mă doare,” i-a aratat Jador amuzat de reactia batranei. Fanii cantaretului pe care el ii numeste Jadorasi, au reactionat imediat si l-au felicitat pentru familia pe care o are." Mi-a atins sufletul bunica ta, Jador!!!! Bunicuța ce se roagă pentru tine la bunul Dumnezeu cu credință adevărată."

Jador a declarat in nenumarate randuri ca pentru el familia este cea mai importanta si este de datoria lui sa ii ajute si sa ii vada fericiti, mai ales de cand cantaretul a reusit sa castige bani grei din muzica. El a promis ca ii va lua tatalui sau masina mult visata deoarece a observat cum se uita la bolidul unui prieten de-al lui. Mai mult, vedeta a declarat ca mai are sa il ajute pe unul din fratii lui sa isi construiasca o casa.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.