Jador își vinde bolidul ca să-și cumpere unul nou, de 100.000 de euro! Ce mașină își dorește fostul concurent de la Survivor România 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 iul 2022, 13:25
Jador, fostul concurent de la Survivor România 2021
Sursa: Facebook

Jador este pasionat de mașini, astfel că a decis să își vândă bolidul de lux și să își achiziționeze unul nou, de 100.000 de euro.

Jador, fostul concurent de la Survivor România 2021, nu se ferește să afirme că are o pasiune pentru mașinile scumpe, cu foarte mulți cai putere. Acum, Jador a luat decizia de a-și vinde bolidul de lux pe care îl deține și de a-și cumpăra un nou autoturism. Ce mașină își dorește Jador și ce alt cântăreț l-a inspirat atunci când a făcut alegerea?

Jador de la Survivor România 2021, mașină de 100.000 de euro. Ce anunț a făcut cântărețul?

Dacă în trecut multe persoane se întrebau cine este Jador, acum, numele artistului este pe buzele tuturor, mai ales după participarea la Survivor România 2021. Jador a reușit să se afirme pe piața muzicală din România, piesele sale ajungând de fiecare dată pe primele poziții în trending, pe YouTube. 

Jador a dezvoltat o pasiune pentru mașinile de lux, astfel că în prezent, artistul nu se ferește să investească sume importante de bani pentru a-și achiziționa bolizi de lux. Având în vedere că reușește să câștige foarte bine din muzică, Jador își permite mașini din ce în ce mai scumpe, iar ca dovadă a acestui lucru stă un anunț pe care cântărețul l-a făcut de curând.

Mai exact, Jador le-a dezvăluit prietenilor de pe TikTok că își vinde mașina, un Bentley, dorind să își cumpere un Mercedes-Benz Clasa S. Noua mașină la care visează Jador are un preț destul de piperat, ținând cont de faptul că nu poate fi achiziționată la un preț sub 100.000 de euro.

„Cine vrea să o cumpere, o găsiți în Otopeni. Îmi pare rău după ea, dar îmi place S-ul.”,

a spus Jador despre vechea lui mașină, într-un filmuleț postat pe contul de TikTok. 

Citeste si: Jador, pregătit să devină tată? Imaginile care au topit inimile fanilor

Se pare că Jador s-a inspirat de la un alt cântăreț în momentul în care a făcut alegerea. Tzanca Uraganu se poate lăuda și el cu o mașină în valoare de 100.000

de euro, mai exact un Mercedes-Benz Clasa S.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador  este foarte grijuliu atunci când vine vorba despre mașinile lui, motiv pentru care a investit destul de mult în bolidul pe care acum a decis să îl vândă.

Artistul își dorește să obțină aproximativ 50.000 de euro pe autoturism. 

„Ultima cursă cu mașinuța mea, se duce la vânzare, te iubesc și o să-mi fie dor de tine și de motorul tău nebun.”, este mesajul pe care Jador l-a postat pe instagram în momentul în care a anunțat că se va despărți de mașina lui.

Cine este Jador? Tot ce trebuie să știi despre fostul concurent de la Survivor România 2021

S-a impus pe piața muzicală din România, astfel că la momentul actual, Jador este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din țară. Cu toate acestea, până să ajungă cunoscut și iubit de public, Jador a fost un tânăr simplu, născut într-o comună din județul Bacău. 

Primul pas spre celebritate l-a făcut în momentul în care a decis să participe la emisiunea „Puterea dragostei”. Cei de acasă l-au îndrăgit rapid, Jador devenind unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei. 

Chiar dacă nu are ani de experiență în industria muzicală, Jador a reușit să se impună în fața artiștilor consacrați, stilul muzical pe care l-a abordat fiind apreciat de public.

Jador a participat recent la Survivor România 2021, emisiune de televiziune care l-a ajutat să își depășească toate limitele. Artistul a dovedit încă o dată că se bucură de aprecierea celor de acasă, fiind votat și ales în mai multe rânduri favoritul publicului. Deși era printre concurenții care ar fi avut șanse mari să câștige competiția Survivor România 2021, Jador a fost nevoit să părăsească emisiunea în urma unei accidentări grave. Artistul a luptat cu toate puterile pe traseele din Republica Dominicană, însă în ciuda eforturilor, medicii nu i-au mai permis să continue lupta. 

Citeste si: Jador isi vinde limuzina de lux! Cat cere pe ea fostul Faimos de la Survivor Romania 2021

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.