Jador la mana lui Culita Sterp? Cine arunca bomba despre relatia celor doi Faimosi de la Survivor Romania 2021:"Este folosit..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 12:10
Simona Hapciuc, noi declaratii despre relatia dintre Culita sterp si Jador la Survivor Romania 2021

Simona Hapciuc face cateva dezvaluiri explozive despre Jador si Culita Sterp la Survivor Romania 2021. Fosta concurenta este de parere ca Jador este cumva dependent de Culita

Simona Hapciuc a vorbit in mai multe randuri despre fostii ei coechipieri de la Survivor Romania 2021 si mai ales de toate jocurile sau aliantele care s-au facut intre ei. Fosta concurenta a dezvaluit ca a ramas profund dezamagita de Faimosul Culita Sterp pe care il caracterizeaza drept un misogin spunand ca de mai multe ori a jignit-o si s-ar fi legat de viata ei persoanala.

Daca despre Culita, Simona si-a format aceast aparere, despre Jador are numai cuvinte de lauda desi in asociere cu bunul sau prieten, Culita, tabloul se schimba putin:" Jador nu va face niciodată nimic ca să îl supere pe Culiță. Jador are o dependență de Culiță incredibilă. Orice i-ar zice, orice i-ar face Culiță, oricât l-ar jigni sau l-ar da deoparte, Jador se întoarce la el ca un cățelus dând din coadă.
Îmi pare rău pentru mama lui și pentru familia lui, dar Culiță e singurul om pe care l-am cunoscut și l-am văzut foarte rau. Opt săptămâni eu nu am vazut nimic bun în el.

Care ar fi de fapt relatia dintre Culita Sterp si Jador la Survivor Romania 2021. Simona Hapciuc a facut noi dezvaluiri

Citeste si: Simona Hapciuc, atac dur la adresa lui Culita Sterp! Ce i-ar fi facut Faimosul concurentei si nimeni nu a stiut pana acum. Totul are legatura cu baietelul ei, Dimitrie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador, orice ar face și orice ar spunea, oricât m-ar fi supărat pe mine, este atât de sufletist și atât de bun, e cel mai sufletist om pe care l-am cunoscut.

Și îmi pare rău de el, pentru că este folosit de Culiță. Culiță nu face altceva decât să se folosească de el și cu prima ocazie îi va da cu șutul. Jador simte nevoia să facă orice să îl placă Culiță, să fie acceptat”, a spus Simona Hapciuc. 

Simona Hapciuc, dezamagita de comportamentul lui Culita Sterp la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor Romania 2021. A vrut sau nu Jador o relatie cu Roxana Ghita la Survivor Romania 2021! Razboinica a dezvaluit totul despre ce s-a intamplat intre ea si Faimos

Simona a mai declarat cu parere de rau ca nu se astepta ca femeile din echipa Faimosilor a fie tratate cu misoginism din partea barbatilor neacodandu-le credit in ce priveste strategiile de joc si alte discutii referitoare la deciziile care privesc in mod direct echipa, iar unul dintre vinovati ar fi Faimosul Culita Sterp." Avea misoginismul ăsta în el pe care eu nu pot să îl înțeleg.

Eu aveam o chestie cu adusul lemnelor, nimeni nu aducea lemne și eu eram cu brațele pline de lemne, mă durea și genunchiul și îmi zice „bine că stai pe plajă, dar lemne pentru foc mai aducem și noi!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.