Jador, Mario Fresh si Alexia Eram, chemati la audieri! Adevarul ascuns despre bataia din parcare! Cei doi NU vor sa recunoasca!

Author: O.P.

Care este adevarul despre bataia din parcare dintre Mario Fresh si Jador si inca patru tineri?

Cei doi nu vor sa discute despre incident, insa acestia au fost chemati la audieri de catre anchetatori pentru a stabili exact ce s-a intamplat in seara respectiva. 

Citeste si: Jador, noi precizări despre scandalul de la mare: "Nu cred că după ani de muncă..."

Jador, Mario Fresh si Alexia Eram, chemati la audieri!

Exista mai multe ipoteze, una este aceea ca cei doi nu au vrut sa plateasca nota de plata la masa pe care au impartit-o cu cei 4 agresori, iar cea de a doua ar

fi ca acestia au refuzat sa faca fotografii cu iubitele agresorilor. 

Iata ce se stie pana acum in ancheta desfasurata de anchetatori: 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La scurt timp după ce Jador și Mario Fresh au anunțat că au fost agresați fizic într-un club de pe litoral, chiar atunci când se pregăteau să plece acasă, în spațiul public au apărut tot felul de speculații referitoare la acest subiect.

Pentru a pune capăt zvonurilor, Jador a clarificat totul prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat pe contul personal de instagram.

Citeste si: Andreea Pirui nu a terminat cu Livian! Ce a facut Bianca sa o supere pe Pirui? Mesaje, minciuni, atacuri, ASTAZI, de la 11:00 si de la 17:00, la Puterea dragostei

Jador, noi precizări despre scandalul de la mare: "Nu cred că după ani de muncă..."

Jador s-a distrat la mare weekendul trecut alături de Lino Golden, Mario Fresh, Alexia Eram, dar și alți prieteni, însă totul s-a terminat cu un conflict puternic care a izbucnit, se pare, în momentul în care aceștia au vrut să părăsească clubul de pe litoral. Refuzul de a face o fotografie se pare că i-a înfuriat pe cei care i-au atacat pe Mario Fresh și Jador.

Acum, Jador a vrut să clarifice anumite zvonuri legate de un alt motiv care ar fi dus la apariția conflictului.

Artistul a reacționat după ce a aflat din presă că nu și-ar fi permis să achite nota de plată. Jador a vrut să clarifice acest aspect, motiv pentru care s-a adresat urmăritorilor de pe instagram, explicându-le că nu acesta a fost motivul scandalului și că, după ani de muncă în domeniul muzical, nu se pune problema ca el sau prietenii săi să nu poată plăti consumația atunci când ies în club.

"Am tot auzit știrile care s-au scris în ultima perioadă despre scandalul de sâmbătă seara și pot să vă spun că sunt doar niște speculații care se aruncă în presă. Nu cred că după ani de muncă se poate pune problema să ieșim undeva și să nu ne permitem să plătim o consumație. Vă rog nu mai aruncați cu hate și informați-vă înainte de a scrie niște lucruri!", a fost precizarea pe care Jador a făcut-o pe instagram în legătură cu scandalul care a avut loc în weekend la mare.

Citeste si: Andreea Pirui a maturat pe jos cu Livian: "Va dati ca sunteti milionari si de fapt sunteti zero!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.