Jador, mesaj EXTREM de emotionant pentru Jadorasi. A recunoscut TOT: "Cei care ma iubesc ma vor sustine asa cum sunt eu, cu bune si cu rele"

Autor: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 09:10

Jador a transmis un mesaj extrem de emotionant pentru sustinatorii lui si a recunoscut ca nu este pregatit sa fie intr-o relatie. Iata ce a scris concurentul de la Puterea Dragostei:

Jador, indragitul concurent de la Puterea Dragostei, cea mai urmarita emisiune matrimoniala a momentului, difuzata la Kanal D, a facut o marturisire dezarmanta despre posibila relatie dintre el si Ella. Frumoasa bruneta a venit in casa dragostei pentru artistul Jador, iar in ultimele zile, cei doi au fost vazuti des impreuna, in ipostaze destul de intime, atingandu-se sau discutand in privat, departe de ochii celorlalti concurenti.

Multi fani ai emisiunii Puterea Dragostei sunt de parere ca cei doi se potrivesc de minune, ca le sta bine impreuna sau, mai mult, ca Ella seamana cu cea care i-a frant

inima lui Jador, Simina.

Cei doi formeaza deja un cuplu, in ochii multora dintre telespectatori, insa Jador a vrut sa lamureasca situatia.

Onest si foarte cald cu admiratorii lui, Jador a simtit nevoia sa spuna adevarul despre relatia lui cu Ella si si-a asumat riscul de a pierde o parte dintre admiratori. Iata mesajul lui Jador pentru fanii lui:

" Dragii mei Jadorasi, stiu ca doriti sa ma vedeti fericit si intr-o relatie, dar atunci cand inima unui om nu s-a vindecat in totalitate de ceea ce candva a simtit, e

un pic cam greu sa fie deschisa catre noi orizonturi si nu ar fi corect fata de alte persoane sa fie pe post de pansament. Voi trebuie sa intelegeti ca atunci cand voi simti sa fac un cuplu, o voi face din toata inima. Cei care ma iubesc ma vor sustine in continuarea, asa cum sunt eu, cu bune si cu rele si indiferent de ce decizii voi lua. Nu uitati ca voi sunteti forta mea si datorita voua sunt aici.
Pentru moment exista doar Jador al vostru, singur, fara niciun cuplu. Va am pe voi si imi este suficient. Va pup si va iubesc",
este mesajul pe care Jador l-a lasat fanilor lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Incredibil! Andy a avut o relatie cu o concurenta din sezonul 2 ''Puterea dragostei''? Au aparut primele fotografii cu ei

Citeste si: Dupa ce Stefan a cerut-o in casatorie, Viorela a spus adevarul despre SARCINA: ''Nu sunt...''

Citeste si: Ele sunt romancele care au revolutionat lumea! Ce au facut tinerele genii pentru omenire este incredibil