Jador, mesaj pentru Simina și Alex Zănoagă: "Din respect pentru copil..."

Autor: Andrei Ionescu
Jador, Simina și Zănoagă

Jador a avut o scurtă relație cu Simina, însă s-a făcut multă vâlvă pe tema aceasta.

Jador a insistat că o iubește, a plâns în emisiune după ea, însă Simina a susținut că era doar un show și că sentimentele lui pentru ea nu erau reale.

Simina s-a reorientat către Alex Zănoagă, care a demonstrat că o iubește și cu care s-a căsătorit și are acum un băiețel superb, pe nume Dominic.

Întrebat, recent, pe rețelele de socializare ce relație are acum Jador cu Simina și cu Alex Zănoagă, cântărețul a răspuns: „Din respect pentru copil nu mai puneți întrebări de genul! O să îi

invit într-o emisiune pe amândoi. Sper să accepte!”.

Alex Zănoagă și Jador au avut o relație extrem de tensionată în emisiune, însă fratele lui George Zănoagă susține că acum sunt în relații civilizate. ”Suntem în relații bune! Acum, dacă ne vedem, ne salutăm. Tot ce a fost în emisiune s-a terminat. A fost si Jador la petrecere, ne-am întâlnit acolo”, declara, nu cu mult timp în urmă, Alex Zănoagă.

Jador, povești dramatice cu Simina și Ella  

Jador a fost acuzat în mai multe rânduri că nu a fost interesat de nicio fată de la Puterea dragostei și că, în realitate, ar avea o relație cu Georgiana.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador a negat în permanență că ar mai avea altceva cu Georgiana în afara unei prietenii, a recunoscut că el și aceasta au avut o relație scurtă în trecut, dar că totul e gata în privința dragostei între ei.

Jador a recunoscut totodată că a avut o relație cu Ella, dar a susținut că aceasta a fost una toxică.

"Am avut suspiciuni unul față de celălalt, o relație sufocantă, care nu te făcea fericit și noi, oamenii, merităm să fim fericiți", a spus Jador în emisiune.

Ella a susținut că l-a iubit necondiționat pe Jador. "Dacă mă iubeai nu te sărutai cu Iancu", a replicat Jador.

Citeste si: Jador a făcut accident: „A intrat cineva în mine.” Cum se simte artistul acum?

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.