Jador ne surprinde din nou: cu cine si-a petrecut dimineata, la cafea?

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 21:15

Jador, de la "Puterea dragostei" nu inceteaza sa isi surprinda fanii! Cu cine si-a petrecut dimineata, la cafea?

Toata lumea credea ca Jador o sa plece din casa "Puterea dragostei", insa nu doar cei de acasa il iubesc, ci si concurentii! Cei din casa au votat: Jador ramane!

Popular si carismatic, Jador sa apropiat de mai multe persoane din casa.

Citeste si: Foto Ce brunetă focoasă! Pe Lavinia de la "Puterea dragostei" n-ai văzut-o cu părul lung și negru. Uite cât de bine îi stă!

Citeste si: Adevarata relatie dintre Roxana de la "Puterea dragostei" si Hamude. Un mesaj neasteptat a scos totul la iveala

Cu cine si-a petrecut artistul dimineata, la cafea?

O buna parte dintre fanii emisiunii ar fi vrut sa fie vorba despre Simina, insa nu toti! In casa "Puterea dragostei" se leaga noi prietenii, unele chiar surprinzatoare!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador se poate simti bine cu oricine, daca e vorba despre conversatii placute si relaxare, asa ca s-a trezit in zori si a iesit la cafea cu Bogdan Mocanu, bunul lui prieten.

Citeste si: Marina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", clipe de fericire intensa alaturi de noul ei iubit! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti si ce cuvinte frumoase isi dedica pe retelele de socializare!

Uite cat de fresh sunt cei doi, la prima ora a zilei! E clar ca au avut despre ce sa discute! Nu rata editia de astazi" Puterea Dragostei"! Ce surprize te asteapta, vezi la ora 11, numai la Kanal D.

Vezi kanal d live

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.