Jador nu a mai rabdat si i-a scris un mesaj lui Culita Sterp dupa Survivor Romania 2021! Cum stau lucrurile de fapt intre ei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 01:45
Ce i-a scris Jador lui Culita Sterp
Sursa: Captură YouTube

Jador si Culita au fost ca fratii in timpul competitiei Survivor Romania 2021 pana la un punct cand presiunea competitiei si-a spus cuvantul si asupra prieteniei celor doi cantareti.

Ca se aveau ca fratii inainte de competitia Survivor Romania 2021, asta o stie toata lumea. Cei doi cantareti au scos si piese la care au colaborat impreuna, au facut videoclipuri, insa odata cu reality-show-ul a intervenit si presiunea psihica asupra celor doi fosti Faimosi si la un moment dat lucrurile au degenerat intre ei si multi au stat la cotitura spunand ca acela a fost punctul in care Jador si Culita Starp au rupt orice relatie.

De multe ori, cei doi fosti Faimosi au fost surprinsi certandu-se sau enervandu-se. Celebru a fost episiodul cu cei doi cand si-au spus cuvinte grele in fata ca apoi mult mai tarziu sa-si ceara scuze si sa se imbratiseze, mai exact cua Jador a parasit competitia Survivor Romania 2021 din motive medicale.

Citeste si: REACTIA lui Jador cand a vazut cine este vinovat pentru accidentul de masina in care a fost implicat. Mai rar asemenea GEST din partea unei vedete

Jador, mesaj catre Culita Sterp dupa terminarea competitiei Survivor Romania 2021

"Eu din echipa asta m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toți. Nu e un om care să nu se fi certat cu Jador în afară de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau să se supere, dar trebuie să-și asume niște chestii.

Uneori Zanni are dreptate, și Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e perietenul meu. Mulți refuză să-i spună adevărul, vreau să o ia ca pe o lecție", a spus Culiță.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"E adevărat, sunt o fire vulcanică, dar nu jignesc mai mult decât e cazul.

Maxim un „taci dracu”, după aia îmi dau seama că am fost nesimțit și îmi cer scuze. Să nu ducem acest level mai departe și că creăm o imagine ca și cum eu sunt așa și punem o etichetă.", a declarat Jador la vremea respectiva.

Cum stau lucrurile de fapt intre Jador si Culita Sterp

Au trecut lunile, competitia Survivor Romania 2021 a luat sfarsit, cei doi artisti nereusind sa fie prezenti in Finala live a reality-show-ului din cauza angajamentelor prrofesionale, insa daca cineva pune sub semnul intrebarii prietenia dintre Jador si Culita,

iata un mesaj recent vine sa spulbere indoialal ca cei doi nici macar nu si-ar mai vorbi. Astfel, se poate spune ca cei doi nu s-au mai intalnit nu ca nu au vrut sa dea ochii unul cu celalalt, ci cantarile pe care le au in diferitele colturi ale tarii ii tin departe. Insa, iata dovada ca cei doi sunt in relatii foarte bune. 

Citeste si: Sindy a fost filmata in timp ce isi ajuta tatal la treburile casnice! Cum a fost surprinsa fosta Razboinica de la Survivor Romania 2021

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.