Jador, oprit de politie in fata Sectiei 1! Ce a facut fostul Faimos de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 02:05
Jador, oprit in trafic de politistii de la rutiera

Face ce face si cantaretul ajunge sa fie oprit de agentii de rutiera, iar de data aceasta totul s-a intamplat in buricul Bucurestilor.

Jador nu e strain de interactiunea cu politistii de la rutiera deoarece chiar el a declarat in nenumarate randuri ca a avut si permisul suspendat sau de cele mai multe ori amenzi pentru viteza doarece nu reuseste sa se abtina cand e vorba de viteza." Astea două le-am luat acum trei zile. Amândouă în aceeași zi și permisul suspendat. Am dovadă două zile. Am luat multe amenzi, permisul l-am mai avut suspendat o dată, tot din cauza vitezei, mă omoară viteza.

Nu știu, când te grăbești îi dai un pic,”  povestea artistul vara trecuta.

Jador, oprit de politisti in mijlocul Capitalei

Citeste si: Cum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras si cum au ajuns sa locuiasca impreuna!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador recunoaste ca a primit multe amenzi si a avut si permisul suspendat

Citeste si: Razvan Botezatu da de pamant cu Irisha dupa ce a auzit declaratiile fostei Faimoase: "Am vazut-o la aeroport, era deja figuranta..." Ce acuzatii grave le aduce el Irishei si Elenei Marin

Insa, de aceasta data, Jador, surprins la volanul bolidului sau de lux, a fost rugat sa opreasca pe dreapta chiar in fata sectie 1 de Politie, intre Romana si Victoriei de pe bulevardul Lascar Catargiu.

Dar spre surprinderea multora, Jador a fost oprit doar pentru un control de rutina neincalcand nicio regula." M-a oprit pentru un control de rutină, absolut nimic altceva. Am fost OK, m-a salutat, l-am salutat și am plecat”, spune Jador. ”L-am văzut pe cel care mi-a făcut poză, era în spatele meu. Nu am fost niciodată prins așa, dar toate au un început”,
a declarat artistul pentru cancan.ro.

Mai multe surse din Politie au confirmat cele spuse de Jador si este adevarat faptul ca a fost oprit doar pentru un control de rutina de catre agentii de la rutiera, iar cantaretul a cooperat foarte bine si s-a conformat cerintelor organelor de politie fara sa ezite prezentand toate actele la control.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.