Jador, pregătit să devină tată? Imaginile care au topit inimile fanilor

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 26 iul 2022, 09:45
Jador, pregătit să devină tată?
Sursa: Instagram

Jador a fost surprins în ipostaze inedite, așa cum nu a mai apărut. Artistul le dă de înțeles fanilor că este pregătit să devină tată.  

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere din România. Melodiile artistului sunt mereu pe primul loc în trending YouTube. Are mii de admiratori care vor să știe ce face fostul concurent de la Survivor în fiecare moment, asfel tânărul îi ține la curent cu tot ce se înâmplă în viața lui.

Citeste si: Jador isi vinde limuzina de lux! Cat cere pe ea fostul Faimos de la Survivor Romania 2021

Cum a fost surprins Jador?

Recent, Jador a postat pe pagina personală un videoclip în care se afla alături de mai mulți copii. Remus Ionuț Dumitrache, pe numele său real, pare să se înțeleagă excelent cu copiii, așa că rolul de tată i s-ar potrivi ca o mănușă. 

Artistul a mărturisit mereu că visul lui este să aibă o familie împlinită, însă în acest moment Jador spune că nu este încă pregătit să devină tată.

Cântărețul a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, că vrea să mai aștepte câțiva ani până când îi va îndeplini mamei lui dorința de a deveni bunică

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIV! Câți bani cere Jador pentru o oră de cântare, dupa Survivor Romania!

Jador spune că el însuși este un copil și că nu ar avea ce să-l învețe pe cel mic în acest moment. Își dorește să fie tată, însă nu este pregătit să treacă prin această experiență la o vârstă atât de fragedă.

„Îmi doresc rău copii, doar că nu e momentul.

Sunt prea copil ca să am copil. Ce să-l educ eu pe copilul ălă, dacă eu sunt copil? Ce să-i spun: hai să facem muzică? Trebuie să-l învăț să nu vorbească urât și pe mine mă mai scapă asta, că sunt om, așa m-am și afișat, să fie cuminte”, a declarat artistu.

Chiar dacă acum nu este momentul pentru așa ceva, ipostaza de tată îl prinde pe Jador, după cum au putut vedea urmăritorii solistului pe Instagram-ul lui.

Într-un videclip postat la Instastory, Jador se joacă cu micuții, aceștia fiind vizibil încântați de prezența lui. În timp ce se joacă cu micuții, Jador este tot numai un zâmbet și încearcă să le facă pe plac copiilor.

Citeste si: Jador, declaratii SOCANTE: "Am probleme in familie... Trec printr-o perioada chiar naspa in viata mea!" Dezvaluirea NEASTEPTATA facuta de artist

Jador a declarat că are de gând să devină tată abia la 30 de ani, când va fi suficient de matur pentru a-și asuma o astfel de responsabilitate. 

„Îmi place lumea asta nouă din care face parte, dar să nu se piardă. Aș vrea să își păstreze echilibrul de acasă. Cea mai mare avere din lume sunt copiii. Casa se dărâmă, banii se duc, dar copii niciodată. Mi-aș dori de la el să-și facă o familie și să-și facă o casă”, a spus mama artistului.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.