Jador, primele declaratii dupa ce a aparut in compania nepoatei Elenei Merisoreanu! Ce a comentat artistul: "M-a sustinut la Survivor..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 mai 2021, 08:14
Jador, primele declaratii despre nepoata Elenei Merisoreanu

Jador a fost surprins si chiar s-a fotografia in compania nepoatei Elenei Merisoreanu. Artistul a publicat imaginea pe o retea de socializare, insa a sters-o dupa scurt timp.

Sa fie oare acesta motivul pentru care Georgiana Elisei s-a suparat si l-a alungat pe artist? In urma cu cateva zile, Jador a urcat pe o retea de socializare o fotografie cu el impreuna cu nepoata Elenei Merisoreanu, Beatrice Paun. De aici, toate admiratoarele cantaretului au presupus ca tanara i-a sucit mintile fostului concurent de la Survivor Romania 2021 si ca a dat-o uitarii pe Georgiana tocmai pentru frumoasa tanara.

Insa adevarul este cu totul altul.

Jador, primele declaratii despre nepoata Elenei Merisoreanu

Citeste si: Cine este iubita lui Stefan Ciuculescu de la Faimosi. Pentru ea a plans la Survivor Romania 2021

Se pare ca Jador a mers acasa la Elena Merisoreanu pentru a pune la punct detaliile unei cantari tocmai peste Ocean, in America, la Las Vegas.

Cei doi au fost invitati sa cante acolo la o petrecere privata, iar artistii au vorbit la un pahar de rachiu despre viza, transport si cazare. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"M-a chemat doamna Merișoreanu că este ziua soțului unei cunoștințe în America, în Las Vegas, și vor să merg să cânt. M-am dus să discut cu doamna Merișoreanu, pentru că dânsa a mai fost și, cel mai probabil, vom merge împreună.  Trebuia să punem la punct detalii: despre viză, despre zbor, că vom merge cu avionul privat, unde stăm la hotel, inclusiv despre bani am vorbit. 

Și mi-a dat doamna Elena Merișoreanu un pahar de rachiu și am mai stat cu dânsa de vorbă. Este ca mama mea, o iubesc de nu mai pot! Le-a chemat și pe fetele dânsei să mă cunoască pentru că m-au susținut la Survivor și toată familia mă iubește.

Ce a spus Jador despre o posibila relatia cu nepoata Elenei Merisoreanu

Citeste si: DOVADA clara ca Albert si Maria formeaza un cuplu la Survivor Romania 2021! Cum au fost surprinsi in toiul noptii de camerele de filmat

Am făcut cunoștință cu ele, dar atât.  Nu aș putea să am niciodată ceva cu fetele dânsei, pentru că doamna Elena Merișoreanu este ca bunica mea, așa că nu ar trebui să fiu cu vreuna dintre fetele dânsei ca să-mi fie… mamaie! Deci, asta e tot.

Amândouă sunt frumușele, și fata (n.r.- fiica Elenei Merișoreanu), și nepoata, dar eu sunt băiat cuminte și nu mă bag în familii,” a declarat Jador penru viva.ro.