Jador, pus la zid după ce a avut o discuție aprinsă cu Cosmin. Faimosul a reacționat dur: „Imediat ce am ieșit favorit...”

Author: Amalia Georgescu
Jador, concurent la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Captură KANAL D

Jocul de imunitate de astăzi a dat naștere unor noi conflicte în echipa Faimoșilor. Ce s-a întâmplat între Jador și Cosmin?

Faimoșii nu reușesc deloc să se mobilizeze și să câștige probele de la Survivor România 2021, lucru care naște adevărate conflicte în echipa lor. La jocul de imunitate de astăzi, Cosmin i-a atras atenția lui Jador că ar trebui să se concenteze mai mult la joc și să nu le mai acorde atât de multă atenție adversarilor, lucru care l-a enervat la culme pe faimos.

Jador, reacție dură după ce a fost criticat de Faimoși

Jador este tot timpul pus pe glume  și nu ratează nicio ocazie să îi atace pe Războinici, lucru care nu este văzut cu ochi buni de colegii săi. După discuția aprinsă cu Cosmin, Jador a fost pus la zid de restul colegilor, aceștia încercând să îi explice că atitudinea lui nu este cea mai potrivită.

Deranjat de comentariile Faimoșilor, Jador i-a acuzat pe aceștia că își doresc să îl schimbe, sugerând că ar fi invidioși pe succesul lui.

„Eu nu am dreptul să te modelez pe tine cum vreau eu să fii. Eu sunt cum vreau eu să fiu. Dacă eu sunt nebun și prost și cum vreți voi, așa sunt și mă duc și mă distrez, mă simt bine.

Mă cert cu ăia. Când dau sfaturi bune, alea nu le mai luați în considerare?(...) Imediat ce am ieșit favorit, a doua zi, voi, cucoanele, v-ați dus și mi-ați scos toate defectele în evidență. Știam asta și mă așteptam la asta și oricum, dacă o să ies și a doua, și a treia oară, o să fie...Cum să nu dramatizez? Ăsta e adevărul. Fiecare încearcă să mă constrângă să nu fiu eu.
Dacă așa sunt eu...”
, a spus Jador.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Ce se întâmplă cu adevărat în echipa Războinicilor? Musty a dezvăluit totul: „Am ales să păstrez cât de ascuns posibil chestia asta...”

Simona Hapciuc a dezvăluit că Jador simte nevoia să fie în centrul atenției și ca totul să fie despre el, lucru care nu este acceptat de restul echipei. 

Culiță Sterp, prieten bun cu Jador, recunoaște că acesta este impulsiv și că de multe ori spune lucruri pe care apoi le regretă, însă consideră că dincolo de acest defect, concurentul de la Survivor România este un om bun și care vrea să îi ajute pe ceilalți colegi de echipă.

Citeste si: Amna, primele declaratii despre relatia cu Jador! Ce spune fosta concurenta despre Faimosul de la Survivor Romania 2021