Jador, revenire de senzație la "Puterea dragostei"! Ce le-a spus Ellei și lui Cătălin când s-a întors

Autor: A.I.
Actualizat: 07 feb 2020, 14:33

Jador a revenit, pe neașteptate, la "Puterea dragostei"! După ce plecase și el, în ultima Gală, alături de Denisa și Iancu, Jador s-a întors rapid.

Jador: Mi-am pus silicoane și botox în silicoane

Ella: Ești foarte tare

Ionuț: Deja te pierzi în fața lui Jador

Ella: Vezi că știi

Ionuț: Iar tremuri

Citeste si: Roxana Printesa Ardealului, iubita lui Rusu, prima reactie dupa nasterea naturala! Iata ce marturisiri inedite a facut fericita mamica despre venirea pe lume a micutului Dominic Rusian!

Mama lui Jador, mesaj șocant pentru fiul ei: "Ești sclavul meu"!

Jador a mers cu mama lui să ia pizza și a așteptat-o o oră. Într-un vlog, el a întrebat-o pe aceasta cine ar fi stat atât timp să o aștepte.

"Ești sclavul meu", a glumit mama lui Jador cu băiatul ei. "Așa cum și eu am fost sclava ta", a explicat ea.

Jador obișnuiește să facă vloguri cu membrii familiei. Simpaticul concurent de la "Puterea dragostei" a ajuns unul dintre cei mai căutați artiști de manele din România.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador, casă de 300.000 de euro! 

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, iar 2019 a fost un an excelent pentru el, din punct de vedere profesional şi financiar. Solistul a avut sute de concerte, atât în România cât şi în străinătate şi, mai mult decât atât, are numeroase contracte de promovare care i-au adus sume frumoase în cont.

Ei bine, se ştie că artistul îşi iubeşte foarte mult prietenii şi familia şi îi ajută mereu cu bani.

În plus, în anul ce tocmai s-a încheiat, cântăreţul a făcut şi numeroase acte de caritate, în perioada Sărbătorilor vedeta ajutând cu sume considerabile mai multe familii nevoiaşe.

A venit însă timpul să facă o investiţie şi pentru el, darul pe care dorea să şi-l facă de mult timp. Jador a găsit, în sfârşit,  locuinţa visurilor lui  şi o va cumpăra în viitorul apropiat.

Proprietatea pe care a pus ochii artistul se află în Bucureşti şi costă în jur de 300.000 de euro. Vorbim despre o casă cu etaj, cu cinci camere, situată într-o zonă bună a Capitalei, unde solistul visa să se mute de foarte mult timp.

" Îmi doream de mult timp o casă cu curte, în Bucureşti, şi când am trecut pe lângă cea despre care v-am spus, am simţit că e pentru mine.

Are cinci camere. Nu am cumpărat-o încă, dar o voi face, în viitorul apropiat", a declarat Jador.

Chiar înainte de Sărbători, după atâtea realizări notabile, Jador şi-a făcut un binemeritat cadou. Paparazzii l-au surprins, în urmă cu două luni, la volanul noului său autoturism de lux, un SUV de toată frumuseţea. Maşina a costat câteva zeci de mii de euro şi este, după cum puteţi vedea, o "bijuterie" pe patru roţi.

Citeste si:   INCREDIBIL cum a ajuns sa arate Mary de la ''Puterea dragostei''! S-a desfigurat: ''Nu mai semeni cu tine''

Citeste si:   Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum arata cu parul blond!

Citeste si:   Jador de la Puterea dragostei, adevărul despre noua piesă! Pentru cine este scrisă, de fapt, melodia "Cu cine să mă cert?"