"Jador sau Andrei?" Pe cine a ales Roxana Ghiță? Internauții au pus-o în dificultate pe fosta Războinică

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 26 mai 2021, 15:46

Roxana Ghiță a trebuit să aleagă între iubitul ei, Rareș, Jador și Andrei. Iată ce a preferat fosta concurentă la Survivor 2021!

Roxana Ghiță a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2021. După ce a fost eliminată din cadrul competiției, fosta Războinică a rămas în centrul atenției.

Citeste si: Roxana Nemes, anunț neașteptat după ce s-a întors de la Survivor România 2021: „Nu las câmpul de luptă nici acum!” Ce altă provocare a acceptat Faimoasa?

Internauții au pus-o în dificultate pe Roxana Ghiță

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 are mii de urmăritori care își doresc să afle cât mai multe detalii despre viața ei. Astfel, Roxana a făcut o sesiune de întrebări pe Instagram. Iată ce a declarat fosta Războinică despre iubitul ei și despre foștii colegi din Republica Dominicană.

În secțiuna de întrebări de pe Instagram, Roxana Ghiță a primit următorile curiozități: "Rareș sau Jador?". Rareș este actualul ei iubit, astfel, fosta Războiică a fost pusă să aleagă între cei doi bărbați.

Cu toate acestea, tânăra a preferat să nu răspundă, deși, cu siguranță l-a ales pe iubitul ei. 

Citeste si: Laura si Sorin Puscasu, la un pas de despartire inainte de Survivor Romania. Ce s-a intamplat intre cei doi? Iubita fostului Razboinic a spus totul

Au mai urmat și alte întrebărie, legate de foștii colegi de la Survivor România: "Dacă ai rămâne pe o insulă pustie, pe cine alegi să rămână cu tine- Jador sau Andrei?". De data aceasta, Roxana l-a ales pe Andrei.

Roxana Ghiță, reacție după declarațiile făcute de Sorin

Sorin de la Survivor România a spus despre Roxana Ghiță că pare naivă și inocentă, dar nu este. Fosta concurentă a decis să îi răspundă, printr-un mesaj, pe contul ei de Instagram. 

Citeste si: Sora Mariei Chitu rupe tacerea si vorbeste despre sarutul dintre Albert si Razboinica!

"Nu știu care sunt motivele pentru care a zis asta. Multă lume își creează părere greșită, pentru că mă exprim..  Adică am vocea foarte subțire." , a declarat Roxana Ghiță, pe contul ei de Instagram.

Zanni a încercat să o cucerească pe Roxana Ghiță

Roxana Ghiță a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul vlogului realizat de Jador. Războinica a mărturist că a fost curtată de Zanni, imediat ce au aterizat în Republica Dominicană. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador a aruncat bomba. Nu doar Zanni a furat mancare la Survivor Romania! O alta Faimoasa a recurs la acest gest, insa ce a furat in loc de mancare? Despre cine este vorba

Jador: "Lumea știe că tu te-ai pupat cu Zanni?"

Roxana: "Nu m-am pupat cu Zanni."

Jador: "El așa a zis."

Roxana: "Pot să vă explic ce s-a întâmplat. Eram la hotel și mi-a zis hai să ne plimbăm."

Jador: "El mi-a zis că a venit la tine și te-a luat în brațe. Și ți-a zis: Eu vreau. Tu vrei?"

Roxana: "A, păi da, a zis și asta."

Jador: "Ce șmecher e Zanni. E șeful meu."

Roxana: 'După aia a zis să mergem să ne plimbăm și după ce am mâncat…of, dar nu vreau să zic chestia asta. Știi care e faza? O să-l pună pe el într-o lumină proastă, serios."

Jador: "A vrut să facă ceva cu tine și tu nu ai vrut?"

Roxana: "A încercat cam mult."

Jador: "A insistat mai mult decât ar fi trebuit? Și de ce nu ai….?"

Roxana: "Păi nu faci orice cu orice băiat, nu? Nu am mai deschis subiectul ăsta Zanni cu nimeni. Acum știe toată lumea."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.