Jador se pregătește să devină tătic? Ipostaza neașteptată în care a fost surprins artistul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 nov 2023, 13:05

Jador se pregătește să devină tătic? Ipostaza neașteptată în care a fost surprins artistul

Sursa: Jador Instagram

Jador a fost surprinz într-o ipostază neobișnuită pe rețelele sociale. Artistul i-a emoționat pe fani când a postat o fotografie cu un copilaș.

Jador a postat o fotografie emoționantă la secțiunea Instastory în care leagănă un copilaș. Acesta ar fi chiar nepotul său. 

Jador se pregătește să devină tătic?

Interpretul de manele a surprins momentul în care nepotul său stă pe picioarele sale, în timp ce Jador îl leagănă. 

Jador a recunoscut în mai multe interviuri că își dorește să devină tătic în viitorul apropiat. 

Citește și: ”Am crezut că o să renunț la visul meu” Cu ce probleme s-a confruntat artistul Jador în timpul facultății și ce relație a avut cu colegii săi

Jador își dorește o mamă pentru copii, nu o carieristă

Înainte de a avea copii, Jador și-a exprimat doleanțele cu privire la viitoare iubită și potențială soție.

Acesta e șocat de faptul că întâlnește din ce în ce mai multe femei preocupate de carieră și de bani, care uită să fie mame și soții. 

În cadrul  podcast-ului Ilincăi Vandici, Jador a mărturisit că are o viață amoroasă destul de complicată și că anumite femei îl sperie. De asemenea, a mărturisit și ce caută într-o viitoare parteneră de viață. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Înainte de toate, Jador s-a descris pe el într-o relație: „ Cred că nasol. Le impun niște chestii, le impun ceva femeilor de dragul respectului meu de sine.  Nu vreau să iasă dezbrăcată cu mine pe stradă. Am o cultură diferită. Se simte că sunt țăran, în sensul în care sunt mai tradiționalist.”

„Sunt afectuos, dar ăsta e un defect, să fii prea afectuos. I se urcă foarte mult la cap, îi spui că e totul pentru tine și la un moment dat încearcă să te manipuleze și ajungeți să vă despărțiți”. 

Citește și: „Sunt nevoit să plec din țară” Jador și-a anunțat retragerea din muzică. Ce se va întâmpla cu artistul din luna ianuarie

În ceea ce privește partenera de viață ideală, Jador se declară îngrozit de mentalitatea femeilor din ziua de azi, și de discriminarea care le este adusă. 

„Îmi pare rău că voi, ca femei, sunteți discriminate de societatea masculină, extrem de discriminate.

Chiar îmi pare rău, nu meritați”,  a spus acesta.

De asemenea, Jador spune că își dorește ca femeia din viața sa să îi fie mamă la copii și nu o carieristă.

„E foarte nasol că femeile au început să fie carieriste, nu am nevoie. Îmi trebuie o mamă pentru copiii mei, pentru că o îmbrac eu de bani.”