Jador se teme de ce este mai rău: „Nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu”. Artistul urmează să lanseze ultimele sale melodii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 iun 2023, 15:54

Jador se confruntă cu unele probleme de sănătate care pot fi rezolvate prin intermediul unei intervenții chirurgicale

Sursa: Facebook

Jador a anunțat că are probleme de sănătate și, recent, a făcut o declarație care a șocat. Nu doar că vrea să se lase de muzică, deoarece crede că va muri, dar vrea să intre în moarte clinică, pentru a vedea ce se află dincolo.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Jador a postat două fotografii în care apare pe patul de spital, cu perfuzia în mână, alături de un mesaj prin care susținea că este bolnav și că nu știe cât va mai trăi.

Jador vrea să intre în comă

Din fericire, Jador se confruntă cu unele probleme de sănătate care pot fi rezolvate prin intermediul unei intervenții chirurgicale, iar toată această ședere în spital nu doar că îl afectează psihic, ci îi afectează și cariera.

În cadrul unui podcast, Jador a anunțat că va renunța la muzică, așa cum a precizat și în mesajul postat în urmă cu doar câteva zile, dar și că i-ar plăcea să intre în moarte clinică, pentru a vedea ce se întâmplă dincolo.

Citește și: Mesajul pe care iubita lui Jador i l-a transmis acestuia după spitalizare „Eu voi fi acolo lângă tine”

„Să fiu în comă pentru un an. Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică. Aș vrea să văd ce e acolo, să mă asigur. Ceva se întâmplă. Vreau să știu ce se întâmplă, sunt curios tare, aș vrea să experimentez treaba asta și să revin.  Cred că ar fi tare rău. Aș vrea să știu totul” a declarat acesta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Jador se gândește că va muri

Deși a recunoscut că se simte mai bine acum și că problema de sănătate se poate termina în urma unei operații, se teme că va muri și nu se simte pregătit pentru acest lucru.

Mai mult decât atât, acesta a mai anunțat că, începând cu luna decembrie a acestui an, va renunța la muzică, deoarece sănătatea este primordială.

Artistul va lansa piesele pe care la avea stabilite pentru anul acesta, după care, va renunța la muzică.

„Mai scot piesele până în decembrie, mai sunt câteva. Din decembrie o să îmi întrerup activitatea, o să terminăm și Dumnezeu va știi după ce se va întâmpla. Sunt nevoit în decembrie.

Citește și: Jador va trebui să fie supus unei intervenții chirurgicale. Bogdan Mocanu a povestit ce se întâmplă cu artistul, după ce a anunțat că se lasă de muzică din cauza problemelor de sănătate

Ciudat, am muncit toată viața ca să ajung aici și acum sunt nevoit s-o las. E o chestie, nu-mi vine să cred. Sunt nevoit, că nu vreau, îți dai seama. Cred că toate sunt un cumul ”, a transmis manelistul.

Melodiile pe care Jador urmează să le lanseze vor parte dintr-un nou gen muzical, gen muzical pe care chiar el l-a creat.

Acesta le-a promis fanilor că, dacă nu va supraviețui, vor avea acces gratuit la toată muzica pe care a creat-o până acum.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?