Jador si Alex Zanoaga, la un pas de incaierare, in Gala "Puterea dragostei" Iata de la ce anume a plecat totul!

Autor: D.I.

Jdor si Alex Zanoaga au reapris flacara razboiului in Gala "Puterea dragostei".

Desi au incercat de nenumarate ori sa ingroape securea razboiului, Jador si Alex au inceput din nou sa se certe pe aceeasi tema, Simina.
Orbit de gelozie, Alex Zanoaga i-a sugerat lui Jador sa isi faca o relatie sau sa plece din casa "Puterea dragostei". Momentul avea sa declanseze o adevarata furtuna. Cei doi concurenti au inceput sa isi adreseze replici jignitoare.

"Nu e stare sa isi faca o relatie! El e cu baietii, nu e cu fetele! Esti din doua bucati facut, parca ti-ai facut transplant de picioare! Zici ca e sudat!", a spus Alex Zanoaga.


Pe de alta parte, Jador a incercat si el la randul lui sa se apere, raspunzandu-le pe acelasi ton.
"Eu zic sa iti speli tu dintii mai intai, sa pui dantura, sa iti faci nasul, sa iti pui buze si dupa aia sa vorbesti de mine!", a zis Jador.


Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", alaturi de parintii sai! Iata ce familie frumoasa are concurenta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici in Semifinala, Jador si Alex Zanoaga nu si-au putut stapani furia si ura reciproca. Acestia au inceput din nou sa se jigneasca, ajungand in pragul unor violente fizice. Ingrozita de ce anume s-ar fi putut intampla intre cei doi rivali, Andreea Mantea l-a dat afara din platou pe Jador, pentru ca spiritele sa se calmeze.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.