Jador si Alexandru, schimb de replici acide, in Gala "Puterea dragostei"! Iata ce si-au spus cei doi rivali si cum ai decis sa lupte pentru cucerirea Siminei!

Autor: Daniela Iliuta

Jador si Alexandru si-au declarat razboi, scopul lor suprem fiind cucerirea Siminei!

Jador, fostul concurent de la "Puterea dragostei" a intervenit in cadrul Galei de sambata, prin intermediul unui apel video, pentru a le cere socoteala rivalilor sai din emisiune, Alexandru si Bogdan, care se pare ca o curteaza pe Simina in ultima vreme.

Vizibil deranjat de faptul ca relatia lui cu Simina este pe cale sa destrame definitiv, Jador a incercat mai intai sa o induplece pe Simina, dupa ce avusesera o discutie aprinsa la telefon cu o seara in urma.

Si apoi fostul concurent si-a indreptat atentia catre Alexandru, pe care il considera adversarul sau principal.
Intrebat daca mai are sau nu, in prezent, o relatie cu Simina, Jador a raspuns initial afirmativ, dupa care a dat de inteles ca de fapt, lucrurile intre ei nu mai sunt la fel ca la inceput si ca se indreapta de fapt spre un final implacabil al relatiei lor.
Pe de alta parte, Simina a mentionat ca nu mai exista nimic intre ei, deoarece cu o seara in urma ii spusese raspicat faptul ca vrea sa ia o pauza, dupa ce s-a
simtit jignita de Jador.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In discutia celor doi a intervenit si Alexandru, considerand ca este momentul sa se impuna in fata lui Jador, dat fiind ca el se afla in casa "Puterea dragostei", foarte aproape de Simina, in vreme ce Jador e departe.


"Povestea voastra s-a incheiat, cumetre! Atat iti zic! Eu sunt in casa, tu esti afara acum!", a spus Alexandru.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.