Jador și Bogdan Mocanu, fermecați de o brunetă. Cum au fost surprinși cei doi?

Autor: Amalia Georgescu
video Foto(4)

Jador și Bogdan Mocanu, fermecați de o brunetă. Cei doi nu și-au putut lua ochii de la ea și au privit-o minute în șir cum dansează.

Jador și Bogdan Mocanu, fermecați de o brunetă.  Au rămas prieteni indiferent de situație, iar acum, după ce Bogdan Mocanu s-a despărțit din nou de Andra Voloș, cei doi nu au ezitat să iasă în oraș și să se distreze.

Citeste si: Cum se simte Bogdan Mocanu dupa accidentul in care era sa-si piarda viata! A povestit cu lux de amanunte incidentul: "Ma bucur foarte mult ca ma mai vedeti"

Jador și Bogdan Mocanu, fermecați de o brunetă. Cum au fost surprinși cei doi?

Jador a fost de multe ori subiect de ceartă între Andra Voloș și Bogdan Mocanu. După ce a fost înșelată, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a considerat că Jador nu i-a dovedit fostului ei iubit că îi este prieten cu adevărat, având în vedere că l-a susținut să facă un astfel de lucru.

Mai mult, Andra Voloș a considerat că Jador are o influență negativă asupra lui Bogdan Mocanu.

Chiar dacă au trecut prin multe, Jador și Bogdan Mocanu au rămas cei mai buni prieteni. Cei doi au fost surprinși de curând într-un restaurant, în timp ce admirau dansul provocator al unei brunete. Imaginile au fost postate de Bogdan Mocanu pe instagram, iar în filmuleț se vede clar cum cei doi par fermecați de mișcările femeii. 

Citeste si: Jador a făcut anunțul: "De acum o să mă vedeți..." Ce se va întâmpla cu artistul?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cati bani facea Bogdan Mocanu cu Jador in numai 3 zile? "Lumea nu stie"

Cati bani facea Bogdan Mocanu cu Jador in numai 3 zile? Bogdan Mocanu a revenit la ce facea si anterior, cu Jador, adica sa mearga la concerte.

Cati bani facea Bogdan Mocanu cu Jador in numai 3 zile?Bogdan Mocanu a mers intr-un mini-turneu cu Alex Pustiu, in Germania si Elvetia.

Cu aceasta ocazie Mocanu a dezvaluit si cati bani facea in numai 3 zile cu Jador. Suma nu e asa mare cum credea lumea, iar Mocanu spune ca era teribil de obositor, avand in vedere ca luni apareau nedormiti la filmari, la" Puterea dragostei".

"Si tot faceam rating", a zis Mocanu. "Lumea nu stie, zice ca ne-am luat-o in cap", a precizat Mocanu.

"E bine ca a trecut pandemia, ca putem sa facem si noi banuti", a spus Mocanu, plecat in mini-turneu cu Alex Pustiu.

Citește continuarea aici.  

Citeste si: DECLARAȚIE ȘOC! Jador, fascinat de Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei ”Mi-am dorit mereu să fiu cu două surori, să am o relație în trei!”