Jador și Cătălin Moroșanu vin la "Roată Norocului", duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeți o nouă ediție de senzație!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2021, 17:31
video Foto(6)

Se anunță o nouă ediție incendiară a emisiunii Roată Norocului, duminică, 7 noiemabrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D. Jador și Moroșanu vor crea o atmosfera incendiară!

Ana Barnoschi și Bursucu, simpaticii prezentatori ai emisiunii Roata Norocului, v-au pregătit și în această duminică, 7 noiembrie 2021, o ediție de pomină, cu invitați de seama, premii inedite, momente amuzante, muzică de calitate și multă distracție. Îndrăgită Ana Barnoschi își va face apariția într-o nouă ipostază amuzantă și îl va tachina din nou pe Bursucu.

Jador si Cătălin Moroșanu vin la "Roata Norocului", duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

În ediția de duminică, 7 noiembrie 2021, invitații speciali, Jador și Cătălin Moroșanu, vor învârți Roată Norocului, încercând să descopere soluțiile pentru cât mai multe puzzle-uri, dorindu-și enorm să ajute familia aflată la grea încercare, în noul caz social al emisiunii. Nu vor lipsi nici pedepsele amuzante la care vor fi supuși atât cei doi invitați cât și ceilalți doi concurenți ai ediției.

Citeste si: Îți place Kanal D România? Cum îți poți vota emisiunile preferate la Premiile TV Mania 2021

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La un moment dat Jador va fi nevoit să execute el o pedeapsa hazlie, ce îl va pune într-o situație ușor incomodă, deoarece acesta va trebui să îmbrace peste pantalonii săi un chilot special asemenator cu cei ai bebelușilor.
Pe de altă parte, îndrăgitul artist va destinde atmosfera cu melodiile sale celebre, care vor incită la dans atât spectatorii din platou, cât și publicul din față micilor ecrane.

Jador și Cătălin Moroșanu, care au devenit buni prieteni în perioada petrecut în Republica Dominicană, vor lupta din răsputeri să câștige cât mai multe premii menite să vină în ajutorul familiei necăjite. Nu ratați o nouă ediție incendiară Roată Norocului, duminică, 7 noiembrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Jador a dat-o uitării pe Georgiana? Cu ce blondă a fost surprins în Dubai. Cei doi își zâmbeau non-stop