Jador și Georgiana s-au despărțit din nou?! Artistul a fost surprins în Brașov, la brațul altei domnișoare

Autor: Lavinia Medrea

Jador și Georgiana s-au despărțit din nou?! Artistul a fost surprins în Brașov, la brațul altei domnișoare

Sursa: Instagram Jador

După ce anunțase împăcarea cu Georgiana Elisei, Jador a fost surprins la brațul altei femei, în Brașov.

Se pare că Jador s-ar fi separat din nou de cea cu care voia să aibă copii și o familie. Mai mult de atât, a fost surpins la brațul altei femei, departe de ochii tuturor.

Jador a fost surprins în Brașov alături de altă femeie

Jador și domnișoara misterioasă și-au petrecut timpul în centrul Brașovului, prin Piața Sfatului, alături de încă un prieten, iar artistul părea foarte binedispus alături de tânăra care îi stătea la braț.

alături de domnișoara din viața lui. Cu toate că Jador nu a făcut nimic oficial, s-ar părea că este o relație destul de serioasă, având în vedere că și prietenii știu de femeia cu care Jador s-a plimbat în Brașov.

Citeste si: Video-bombă cu Jador din Germania! Cu cine și-a petrecut, de fapt, Revelionul! Răsturnare incredibilă de situație

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador și tânăra misterioasă s-au comportat ca un cuplu și au stat lipiți unul de altul, dar nici până la acest moment nu se știe ce s-a întâmplat cu Georgiana Elisei și de ce s-au despărțit din nou. 

Jador era fericit cu Georgiana: „Este femeia care te completează”

Chiar dacă s-au despărțit de mai multe ori, Jador s-a întors întotdeauna la Georgiana. În urmă cu câteva zile, artistul povestea că tânăra îl cunoaște cel mai bine și că vrea să aibă o familie cu ea, considerând-o singura femeie din viața lui în care are

încredere și lângă care se simte fericit.

Citeste si: Jador, umilit în ultimul hal la o spălătorie auto. Ce i-a făcut un angajat când l-a văzut la volanul bolidului său

„Ce pot să vă spun este că: Da! Sunt cu ea! Noi nu suntem copii. Avem 27 de ani. Nu mi-a pus capac. Mă cunoaște foarte bine. Este femeia care te completează.

Este singura în care am încredere! Eu sunt fericit oricum, dar, da! Contribuie la echilibrul meu emoțional!”, a declarat, acum câteva zile Jador.

Nu se știe ce a determinat încă o ruptură între Jador și Georgiana Elisei, dar toată lumea așteaptă ca Jador să ia atitudine și să facă o declarație în acest sens.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.