Jador si Mocanu, gest umanitar IMPRESIONANT pentru fata care a agonizat 40 de ore in urma unei explozii ce i-a ars jumatate din corp

Autor: L.S.
Actualizat: 21 aug 2021, 20:55

Madalina este o tanara care a suferit arsuri grave in urma unei explozii, iar tragedia prin care trece a impresionat intreaga tara.

Ea are nevoie de ajutor, iar Jador si Mocanu fac un gest impresionant. Intamplator sau nu, Madalina este prietena cu Bogdan Mocanu.

Citeste si: Ce se intampla in casa "Puterea dragostei"! Hamude a spus TOT: "Mi s-a intamplat ceva minunat! Sunt atat de fericit, am si emotii"

Citeste si: "Te-as impusca"- BODI de la "Puterea dragostei" arunca amenintari? Cine e persoana care ii trezeste asemenea stari

Jador a publicat recent un mesaj prin care le acorda sustinatorilor lui posibilitatea sa o ajute pe Madalina, tanara care trece prin chinuri groaznice dupa ce a suferit un accident cumplit. Fata este prietena cu Bogdan Mocanu, iar vestea ca Madalina se lupta intre viata si moarte i-a cutremurat pe baietii de la "Puterea dragostei".

In noaptea de duminica spre luni, Madalina a fost victima unei explozii in care a suferit arsuri grave pe o fuprafata foarte mare a corpului. Acum se lupta sa traiasca si are nevoie de ajutor!

Vezi Kanal D live

Citeste si: Cine este, de fapt Larisa Bulgariu de la "Puterea dragostei"! Dezvaluiri incendiare din viata tinerei din Suceava

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata mesajul publicat de Jador si fotografia din care se pot afla toate detaliile tragediei pe care o traieste Mihaela:

"Ea este prietena cu Bogdan Mocanu si are nevoie de ajutorul nostru, Voi dona si eu o sumă de bani si sa o ajute Dumnezeu sa se faca bine!"

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.