Jador si Starlin, o noua incaierare apriga la Survivor Romania 2021! "Il rup in doua!" Ce s-a intamplat intre cei doi adversari dupa jocul de recompensa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2021, 02:15
survivor romania 2021 Foto(4)
Starlin si Jador au ajuns din nou la cutite.

Jador si Starlin au avut o noua confruntare dura, cei doi fiind despartiti cu greu de coechipierii lor, dupa jocul de recompensa.

Pe parcursul celor trei luni petrecute la Survivor Romania, Jador a fost aspru criticat atat de colegii sai de echipa, cat si de adversarii Razboinici, din cauza comportamentului sau neadecvat, care a lasat de multe ori de dorit si chiar i-a scos din minti pe anumiti concurenti.

Desi i s-a reprosat de multe ori faptul ca reactiile sale sunt extrem de stresante si deranjante de cele mai multe, Jador a continuat sa adopte acelasi comportament atat pe banca echipei sale, cat si fata de Razboinici, chiar si dupa revenirea sa in competitie dupa accidentarea suferita.

Jador si Starlin la un pas de a se incaiera! "Il rup in doua!"

Desi toti au crezut initial ca Jador a revenit pe banca dupa perioada petrecuta in spital, mult mai echilibrat si mai rezervat in ceea ce priveste comportamentul lui in timpul jocurilor, se pare ca Faimosul continua sa recurga la aceeasi atitudine si la aceleasi reactii ciudate. Acesta incearca sa isi sustina echipa de pe margine, insa de cele mai multe ori nu ii ajuta nici pe Faimosi, ci mai degraba ii streseaza, rapindu-le energia si vibe-ul pozitiv, asa cum

marturisea de curand, Cosmin Stanciu.

Pe de alta parte, Jador adopta acelasi comportament bizar si fata de Razboinici, ca o tactica de a le distruge moralul in timpul jocului. Si de cele mai multe ori chiar reuseste, spre disperarea concurentilor din echipa albastra. Asa cum s-a intamplat si in timpul jocului de astazi, cand Jador a intervenit de mai multe ori in tabara Razboinicilor si a lansat multe afirmatii ironice la adresa lui Starlin.

Starlin s-a plans initial lui Culita, caruia i-a spus sa intervina cumva asupra lui Jador sau sa faca pentru a-l linisti pe Jador, pentru ca altfel situatia se va complica foarte mult si lucrurile vor scapa de sub control.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dar pe al tau... Pe cuvantul meu, pe fetita mea, frate, daca ma atinge inca o data intr-o discutie, eu plec acasa. Pe cuvant, eu plec acasa si il las sa cada zece ore! M-am saturat deja, sunt pana aici, frate, sunt pana aici si ma doare... Si-l rup in doua! Eu nu ma enervez daca vorbeste, dar sa nu ma atinga, sa nu ma atinga! Daca ma atingi tu, ma atinge Morosanu, oricine de la voi, nu ma intereseaza, dar pe mine sa nu ma atinga, te rog frumos, ca nu suport! Nu mai suport, e prea

prost! Are o lipsa de respect prea mare!", a spus raspicat Starlin.

Este deja stiuta aversiunea lui Starlin pentru Jador si cu toate acestea Faimosul a insistat cu reactii ciudate chiar si dupa incheierea meciului de astazi, motiv pentru care Starlin si-a iesit efectiv din minti si l-a pus la punct pe adversarul lui, adresandu-i replici acide. Iata pana unde s-a ajuns:

Citeste si: Explozie de bucurie pentru concurentii de la Survivor Romania la aflarea mizei fabuloase! Cum si-au facut aparitia Razboinicii, la startul jocului de astazi!

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de duminică, 28 martie 2021- VIDEO. Ce dezvăluiri a făcut Elena Marin înaintea jocului de recompensă: „Nu mai avem motive să...”