Jador suferă din dragoste. Faimosul a fost părăsit de Georgiana: "Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc!"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 20:50
Jador a fost părăsit de femeia iubită.

Jador trece printr-un moment dificil după ce fosta iubită, Georgiana, i-a spus că nu mai vrea să audă de el.

Jador a fost eliminat în urmă cu câteva săptămâni de la „Survivor România” din cauza unor probleme de sanatate. În România l-au așteptat prietenii, membrii familiei, toți cei dragi, inclusiv iubita Georgiana. Iată ce se întâmplă între cei doi acum.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin dezvaluie cel mai mare secret al dansatoarei. Ce vrea Faimoasa sa faca daca ar castiga Survivor Romania 2021

Jador a fost părăsit de Georgiana

Artistul a anunțat în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, în care a fost invitat pentru a promova noua melodie lansată cu Lino și Cătălin Moroșanu, că iubita Georgiana l-a părăsit.

Jador susține că nu știe de ce femeia de care e îndrăgostit a luat această decizie, nu îi mai răspunde și chiar l-a blocat pe toate rețelele de socializare.

"Sunt singur! Gata! Dar nu stiu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata. Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…",  a spus Jador.

Citeste si: Ce a patit Jador la fata dupa ce s-a intors de la Survivor Romania 2021. Fanii cantaretului, socati de ce are pe ten!

Mai mult, Jador i-a transmis Georgianei un mesaj direct în care o întreabă pe aceasta de ce anume a plecat de lângă el.

Cântărețul speră ca Georgiana să se gândească mai bine și să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste pentru că au trecut prin multe lucruri bune și mai puțin bune împreună în ultimii ani.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată?"

În plus, Jador i-a îndemnat pe fanii lui să îi dea mesaj Georgianei și să o întrebe de ce a pus punct relației.

"Vreau să îi dea toată lumea mesaj să o întrebe de ce a plecat.

Bombardați-o cu mesaje, să știu și eu de ce a plecat", a mai adăugat Jador.

Jador, mesaj pentru Georgiana după întoarcerea de la Survivor România

Jador de la Survivor România s-a întors în țară cu gândul la fata pe care o iubește.

„Am atâtea să îți spun, de când ne-am luat rămas bun. Atâtea de povestit, de când noi ne-am întâlnit...

și gata! Pentru ea!”,  a declarat Jador, pentru Știrile Kanal D.

Jador a „sărbătorit” Ziua Îndrăgostiților în Republica Dominicană. Faimosul i-a făcut o declarație de dragoste Georgianei, fata pe care a iubit-o și o iubește în continuare. El i-a declarat că speră că îl va așteptat și speră că se vor căsători.

Citeste si: Cum o destabiliza moral Jador pe una din concurentele de la Survivor Romania 2021. Tanara a spus tot ce ii facea fostul Faimos

„Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu, această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum(...)

O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație.

Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla”,  a mărturisit Jador, de Ziua Îndrăgostiților, la Survivor România.