Jador, suparat FOC dupa ce Ella a fost filmata in pat cu Iancu: ''Inainte cu cateva zile ne-am vazut''

Autor: O.P.

Jador s-a suparat foarte rau pe Ella in momentul in care au aparut imagini cu aceasta si cu Iancu in timp ce stau in pat.

Jador, suparat FOC

Jador lipseste din emisiune din cauza unor probleme medicale. Si Denisa a lipsit o perioada, timp in care Ella si Iancu pare ca s-au apropiat si au petrecut ceva timp impreuna. 

Iata ce reactie a avut Jador la vederea imaginilor: 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doamne, cat a putut sa castige Jador de Revelion!

După cum multi stiu, de Revelion, toti artistii percep dublul tarifului lor obisnuit. La un calcul simplu, ajungem la concluzia ca Jador a obtinut 8000 de euro pe concert, deci 40.000 de euro, in total. Ei bine, chiar si dupa ce le-a oferit onorariile instrumentistilor lui, solistul a ramas cu o suma uriasa in conturi.

Citeste si: Alex Bobicioiu, in pat cu doua foste concurente de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

Citeste si: None, atac dur la Jador: "Jardel ăsta..." Uite ce a putut spune despre el!

Iar daca va intrebati ce planuri si-a facut Jador cu acesti bani, va spunem ca o sa ramaneti „masca”.

Protagonistul nostru nu are de gand sa-si cumpere ceasuri, haine sau bijuterii, ci vrea sa ajute cat mai multi oameni.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.