Jador, surprins alaturi de o fosta concurenta de la "Puterea dragoastei"! "Mi-am gasit nevasta!" Iata cum au fost filmati cei doi!

Autor: D.I.

Jador este unul dintre cei mai indragiti concurenti de la "Puterea dragostei".

Jador a venit la "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si cauta marea iubire, insa soarta nu a fost de partea lui, deoarece a avut parte numai de deziluzii.
Desi a sperat pana in ultima clipa ca va putea reinnoda la un moment dat relatia cu Simina, Jador nu a reusit sa isi vada visul implinit, deoarece tanara l-a ales pe Alex Zanoaga.
In urma cu ceva timp, Jador a primit cea mai amare lovitura din partea Siminei, atunci cand a aflat chiar de la ea ca s-a logodit cu iubitul ei si se gandesc serios sa se casatoreasca

in viitorul apropiat. Vestea a cazut ca un trasnet peste Jador, insa acesta tot nu s-a resemnat definitiv ci a continuat sa spere ca Simina se va desparti de Alex si va reveni in bratele sale.
In cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", Simina a intrat prin telefon in legatura cu concurentii din casa si le-a transmis cateva mesaje de incurajare.

Fosta concurenta a recunoscut ca ii este dor de zilele in care se afla in emisiune, iar multi au observat ca s-a emotionat foarte tare la vederea lui Jador.

Intre cei doi a avut loc si un scurt dialog. Jador a recunoscut ca inca are sentimente pentru ea si a marturisit ca nu a avut puterea de a incepe o alta relatie, cu Ella, tocmai pentru ca inca o iubeste pe ea. De partea cealalta Simina, vizibil emotionata, i-a spus ca nu isi mai doreste sa auda aceste lucruri, aducandu-l si pe Alex Zanoaga in discutie.


Dupa acea Gala, Jador a fost din nou distrus de durere si incearca din rasputeri sa isi vindece inima ranita. De curand acesta a recurs la cea mai buna terapie in acest sens, muzica.
Desi a dovedit mereu ca este un barbat ambitios si puternic, Jador a fost de-a dreptul ingenuncheat de durerea pricinuita de despartirea definitiva de Simina. Se pare ca suferinta si dezamagirea i-au declansat si problemele grave de sanatate cu care se confrunta de ceva vreme incoace.

De curand, Jador a ajuns in tara, unde a avut prilejul de o reintalni pe Roxana. Fanii lor au fost uluiti de faptul ca cei doi s-au intalnit chiar in momentul in care se pregateau sa intre la un film.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Stai linistit ca nu stau eu cu nebuna! Ne-am intalnit intamplator!", a zis Jador.

Jador a publicat pe contul lui de socializare doua scurte filmulete in care apare alaturi de Roxana. Pe de alta parte, replica lui Mocanu nu a intarziat sa apara:

"La cum va cunosc pe amandoi, in doua zile, ori ia casa foc cu voi, ori unu intra la puscarie sigur!", a scris Mocanu.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.