Jador, surprins alaturi una dintre cele mai sexy foste concurente de la "Puterea dragostei"! Iata cine este cea care l-a pupat pe carismaticul artist!

Autor: Daniela Iliuta

Jador a fost unul dintre cei mai controversati concurenti din casa "Puterea dragostei".

Jador a fost unul dintre cei mai controversati concurenti din casa "Puterea dragostei". Desi a intrat cu mult entuziasm in casa "Puterea dragostei" si a crezut foarte mult in ideea ca isi va gasi perechea potrivita, Jador a fost nevoit sa plece din competitie, dupa ce fostii lui colegi l-au votat in acest sens.

Jador a parasit show-ul "Puterea dragostei", cu un gust amar lasat de colegii sai, pe care, de altfel, i-a considerat prieteni pana in ultimul moment, dar care l-au dezamagit profund.

In ciuda faptului ca a trecut ceva timp de cand a parasit casa "Puterea dragostei", Jador a ramas cu gandul si cu inima la Simina, careia i-a dus dorul si alaturi de care spera ca va forma un cuplu reusit fie in casa iubirii, daca ar fi fost rechemat in emisiune, fie in in tara, daca Simina ar fi fost eliminata. Insa asteptarile lui nu s-au adeverit deoarece astia inca sunt separati distanta.

De curand, Jador a tinut sa le impartaseasca fanilor sai, faptul ca se simte dezamagit de atitudinea Siminei, care s-a lasat curtata de Bogdan sau de Alex.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa iesirea din casa "Puterea dragostei", Jador s-a dedicat trup si suflet proiectelor sale muzicale si a sperat o buna perioada de timp ca relatia lui cu Simina va functiona chiar si in ciuda distantei, insa totul avea sa se incheie.
De curand, Jador a publicat o imagine in care apare alaturi de Andreea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", pe care acesta a recunoscut in cadrul emisiunii ca o admira, dar ca intre ei nu ar putea fi nimic.

Cei doi au avut ocazia sa se revada si au imortalizat momentul intalnirii.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.