Jador, surprins în compania unei foste concurente de la "Puterea Dragostei." Cum s-au fotografiat cei doi?

Autor: B.H.

Participarea la emisiunea "Puterea Dragostei" nu doar că i-a adus celebritatea lui Jador, ci și prieteni buni cu care încă păstrează legătura. Acum, artistul a fost surprins în compania unei foste concurente de la "Puterea Dragostei."

După ce a fost implicat în scandalul legat de separarea lui Bogdan Mocanu de Andra Voloș, acum, Jador a fost surprins în compania unei alte foste concurente de la "Puterea Dragostei." 

Cei doi s-au fotografiat împreună, iar imaginile au ajuns rapid pe instagram.

Citeste si: Bomba la "Puterea dragostei": Andra si Bogdan Mocanu s-au impacat! Cum s-a intamplat

Jador, surprins în compania unei foste concurente de la "Puterea Dragostei." Cum s-au fotografiat cei doi?

Ambii au fost concurenți în casa "Puterea Dragostei" și chiar dacă în prezent nu mai fac parte din această competiție, prietenia lor a continuat și în afara platoului de filmare. Este vorba despre Jador și Manuela. 

Citeste si: Cat de frumoase sunt surorile si mama Andreei Pirui de la Puterea dragostei. Incredibil, cat de mult seamana toate

Cei doi s-au întâlnit și nu au ratat ocazia de a se fotografia și a se filma împreună. Imaginile au fost postate pe contul de instagram al Manuelei, cei doi fiind foarte zâmbitori, semn că întâlnirea a fost una plăcută.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este socul zilei! Dupa ce i-a despartit pe Andra si pe Mocanu, Bia se intoarce la ''Puterea dragostei'': ''Mai am ceva de...''

Andra si Bogdan Mocanu s-au despartit de curand, desi formau unul dintre cele mai reusite cupluri formate in competitia'' Puterea dragostei''.

Cei doi s-au despartit dupa ce Andra ar fi aflat faptul ca Bogdan a mers la o pensiune cu Bia si ar fi inselat-o.

Destramarea relatiei lor a fost ca un soc pentru fanii'' Puterea dragostei ''. 

Dupa ce scandalul despartirii a luat amploare, Bia a facut primele declaratii despre intoarcerea in emisiune. Se pare ca Bia isi doreste sa intoarca pentru a lamuri mai multe lucruri, sustine aceasta: 

Citeste si: Bogdan Mocanu nu mai scapă de veșile proaste. S-a îngrozit când a ajuns în parcare și și-a găsit mașina așa

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.