Cine este sora cea mare a lui Jador de la Survivor Romania 2021! Tanara este si frumoasa si talentata

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 00:30
Cine este sora cea mare a lui Jador de la Survivor Romania 2021

Jador a vorbit intoteauna despre familia numeroasa pe care o are si mereu a subliniat ca vrea cu orice pret sa isi ajute fratii sa iasa din saracie.

Jador este extrem de atasat de familia lui si nu ezita sa vorbeasca despre greutatile prin care a trecut de-a lungul anilor si mai ales cat de important este pentru el sa ii stie pe toti sanatosi si fara grija de maine. Daca la Survivor Romania, Jador este printre preferatii publicului, fiind votata pentru a doua oara, in viata de zi cu zi, Faimosul este preferatul Anastasiei, sora lui cea mica in varsta de aproape noua ani careia ii face toate poftele. 

Jador de la Survivor Romania 2021, extrem de atasat de cele doua surori ale lui, Anastasia si Camelia

Citeste si: Anuntul facut de Georgiana Elisei in urma cu cateva ore! Cum i-a luat prin surprindere pe fani

Jador a recunoscut in mai multe interviuri ca preocuparea lui cea mare in legatura cu Anastasia este ca ea sa fie buna la invatatura si sa isi termine studiile.

Pentru asta, ori de cate ori are timp, Jador merge la parintii lui la Bacau unde o supravegheaza indeaproape pe micuta in ce priveste lectiile. Si daca are rezultate, atunci Faimosul de la Survivor Romania ii face pe plac si ii cumpara toate jucariile pe care le vrea. Micuta isi adora fratele si asta pentru ca Jador ii cumpara ce ii pofteste inima, insa tot Anastasia a spus ca il admira foarte mult si vrea sa ajunga ca el atunci cand va creste.

Insa Anastasia nu este singura sora a lui Jador. Concurentul de la Survivor Romania 2021 mai are o sora in varsta de 21 de ani, pe Camelia care ii calca pe urme avand o voce dumnezeiasca. Tanara a recunoscut ca muzica este singura ei pasiune si mai nou se pare ca s-a indragostit nebuneste de un tanar cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste de cateva luni bune.

Mai mult decat atat, intreaga familie se bucura pentru cei doi si l-au primit pe tanar cu bratele deschise.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Camelia, sora cea mare a lui Jador, ii calca pe urme si are o voce dumnezeiasca

Citeste si: REACTIA Georgianei Elisei dupa ce lui Jador i s-a facut rau si s-a prabusit la pamant!

Nu incape indoiala ca Jador este unul dintre cei mai puternici concurenti de la Survivor Romania 2021, insa cantaretul este si foarte vulcanic.

Insusi prietenul lui, Culita, i-a atras atentia ca ar trebui sa se pondereze si sa lase la o parte energia negativa pe care o aduce in echipa. "Ce vreau eu sa spun este in felul urmator. Vreau sa o ia ca pe o lectie, ca de la un frate mai mare, exact cum ii spun fratelui meu, Iancu, nu sunt genul de om sa pup in fund pe cineva, nu am facut asta niciodata, am avut tot ce mi-am dorit toata viata, ii multumesc bunului Dumnezeu, n-am venit sa ma imprietenesc cu cineva sau sa castig neaparat, pe mine acasa ma asteapta o nevasta frumoasa gravida care trebuie sa nasca, asta e cel mai mare premiu pentru mine, daca se supara, inseamna ca nu a inteles ce am vrut sa spun, insa daca nu se supara, inseamna ca are capul pe umeri si a inteles,"  i-a spus Culita lui Jador la Survivor Romania 2021.