Jador, umilit în ultimul hal la o spălătorie auto. Ce i-a făcut un angajat când l-a văzut la volanul bolidului său

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 sep 2022, 02:00

Jador a povestit o intamplare prin care a trecut recent cand a mers la o spalatorie auto.

Jador a mers ca tot omul sa isi spele masina, insa a fost nevoit sa plece cu coada intre picioare la o alta spalatorie din Bucuresti deoarece angajaul celei la care a fost a refuzat sa ii curete masina. Jador a povestit cu lux de amanunte ce s-a intamplat la fata locului si cum l-a tratat angajatul spalatoriei respective atunci cand l-a vazut.

Citeste si: Mama lui Jador nici nu vrea să audă de noua lui iubită! De ce părintele cântărețului nu o acceptă pe Sarah Nedelciu și de ce artistul o ține încă ascunsă

Jador, umilit de un angajat de la o spalatorie auto

”Și eu nu am înțeles de ce, pentru că eu, chiar nu știu, de ce pana mea să nu îi speli mașina unui om?! Îi dădeam bani, că dacă eu trăiesc din șpagă, și altul trebuie să trăiască din șpagă, nu?! Și ne-a tratat așa, super scârbos, așa parcă îi era silă de noi, dar, mă, eu nu sunt așa cum crezi tu, dacă vezi asta, să știi, sunt de treabă, las șpagă, să știi”,  a povestit Jador.

Este prima data cand Jador se confrunta cu o astfel de atitudine, mai ales ca se stie ca artistul este un om foarte darnic si isi ajuta de fiecare data semenii incercand mereu sa faca bine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Sarah Nedelciu, noua iubită a lui Jador. Cântărețul nici nu mai iese din apartamentul ei. E total acaparat de noua cucerire

Jador ar avea o noua iubita dupa despartirea de Georgiana Elisei

Daca pe plan muzical totul ii merge struna, nu acelasi lucru se poate spune despre viata personala, mai ales dupa ce s-a despartit definitiv de Georgiana Elisei.

Desi artistul sustine ca este singur, mai multe zvonuri sustin ca Jador s-ar iubi in taina cu o tatuatuare pe nume Sarah Nedelciu, insa nu vrea sa isi expuna noua relatie din mai multe motive, unul dintre ele fiind chiar fosta iubita deoarece spera la o impacare cu ea. Nici mama artistului nu ar fi prea incantata de noua cucerire, femeia preferand-o tot pe Georgiana Elisei.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.