Jador va trebui să fie supus unei intervenții chirurgicale. Bogdan Mocanu a povestit ce se întâmplă cu artistul, după ce a anunțat că se lasă de muzică din cauza problemelor de sănătate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 16 iun 2023, 21:50

Acesta a dat de înțeles că problema pe care o are este extrem de serioasă

Sursa: Instagram

Jador a anunțat, în urmă cu doar câteva zile, că se lasă de muzică, deoarece problemele de sănătate pe care le are sunt destul de serioase și are nevoie de recuperare. Acum, prietenul acestuia, Bogdan Mocanu, a explicat ce se întâmplă cu el.

Jador urmează să se opereze, iar Bogdan Mocanu se numără printre persoanele care îi stau aproape acestuia. Manelistul este acuzat că minte în legătură cu problemele pe care le are, pentru a atrage atenția asupra lui.

Bogdan Mocanu, aproape de Jador, în cele mai grele momente

Zilele trecute, Jador a anunțat că se retrage din muzică, deoarece a ajuns, din nou, pe patul de spital.

Acesta a dat de înțeles că problema pe care o are este extrem de serioasă și nu își mai poate pune sănătatea pe locul doi, chiar dacă este vorba de ceea ce iubește cel mai mult, și anume, muzica.

Multe persoane nu cred că acesta spune adevărul și susțin că totul este, de fapt, o strategie de marketing, pentru a atrage atenția asupra sa. Bogdan Mocanu a negat aceste afirmații, spunând că situația nu este extrem de gravă, dar că Jador are nevoie de o operație.

„Trece prin niște clipe mai grele, să zic așa. Multă lume spune că e o strategie de marketing. Strategie de marketing sau nu, ar trebui să îi fim alături, să spunem o rugăciune, pentru că cred că nimeni nu își dorește, nu cred că își dorește cineva să stea pe patul de spital și să posteze.(...)

Citește și: Jador este suspect de cancer la colon. Declarații fratelui artistului despre probleme de sănătate moștenite

E bine, e ok, nu are o boală terminală sau Doamne ferește, adică să se excludă chestia asta. Are o problemă, trebuie să se opereze, dar nu e așa grav cum a interpretat lumea”, a anunțat Bogdan Mocanu, la un post de televiziune.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Jador vrea să se retragă din muzică

În ultimele luni, Jador a avut mai multe probleme de sănătate, dar mereu și-a revenit, însă, de data aceasta, a dat de înțeles că ceva serios se întâmplă.

Jador a postat două fotografii de pe patul de spital, în care apare cu perfuzia în mână, alături de un  mesaj prin care își anunță fanii de încheierea carierei sale.

Cu toate acestea, manelistul vrea să arate că este un om de cuvânt și a precizat că va susține evenimentele pe care la avea stabilite.

Citește și: „Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”. Anunțul îngrijorător făcut de sora lui Jador, după ce acesta și-a anunțat retragerea din muzică: „O perioadă foarte grea”

Sora acestuia și fratele lui au vorbit și ei despre starea de sănătate a artistului, în cadrul a două interviuri oferite pentru două publicații online, precizând că are nevoie de odihnă, urmând ca mai multe informații să

fie date chiar de către acesta, după ce își va mai reveni.