JAF ca in filme. Un individ mascat a dat buzna intr-un magazin de cartier

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:15

Mascat si inarmat, un individ a dat buzna in aceasta dimineata peste o vanzatoare, intr-un magazin de cartier. Scenele de groaza s-au petrecut sub privirile celor care se aflau in zona.

O poveste ca in filme, culmea, cu final fericit! Ora 10 dimineata. Un cartier aglomerat, la inceput de saptamana. A fost momentul ales pentru o lovitura ca-n filme! Un magazin a fost transformat in aceasta dimineata in scena de actiune. Victima a fost, pentru o perioada de timp, sub soc:

A intrat peste mine si m-a amenintat sa-i dau banii. Atat! ”. O situatie care se putea termina urat: „ N-m avut nicio reactie.

Pur si simplu am incremenit, am stat si m-am uitat la el, fara sa stiu ce sa fac ” Au intervenit, insa, doi oameni cu mult curaj. Primul, tatal patronului, care trece zi de zi, prin zona.

Situatia tensionata n-ar fi fost rezolvata daca nu aparea un politist aflat in timpul liber. Pentru ca munca sa inseamna si misiuni sub acoperire, ii protejam identitatea: „ Am auzit un strigat de femeie dupa ajutor.
M-am uitat in directia respectiva, am observat o altercatie intre trei persoane dintre care una avea o cagula pe fata
”, povesteste acesta.

##VIDEO113543##

Isi face cumparaturile in zona aproape zi de zi. Chiar daca putea trece linistit mai departe, nu a facut-o. Dupa ce a fost imobilizat de politistul in civil, agresorul a ajuns la politie unde a fost audiat. Pistolul folosit in timpul jafului, cu bile, nu era o arma letala.
Totusi, putea produce rani serioase daca ar fi tras foarte aproape de victima. Asa cum s-a intamplat si toamna trecuta, tot in cartierul Miliari.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.