Jaf de 30.000 de euro, in doar 7 minute. In urma hotilor, a ramas doar puf de gasca

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:17

Doi soti din Navodari asteapta ca politia sa ii prinda pe cei care le-au furat toate economiile, 'depozitate' in pernele din dormitor.

Doi soti din Nãvodari se plâng cã, desi camerele de supraveghere din fata casei i-au surprins pe fãptasi,  polistii nu le-au dat de urmã nici pânã acum. Toata averea, peste 30 de mii de euro, si-o tineau ascunsa in pernele pe care dormeau. Hotii au pandit momentul în care nu erau acasã si au furat tot, în mai putin de sase minute.

Barbatul suspina pentru ca acum, in pragul batranetii, a fost scuturat de toata avutia.

Si el, si sotia, dormeau cu o comoara de 31 de mii de euro sub cap. Cel mai bun ascunzis, perna cu fulgi, s-a dovedit a fi prada usoara pentru niste hoti. In imaginile suprinse de camerele de supraveghere, hotii bat orice record: vin cu o duba neagra si opresc in fata casei. Se-ascund sub cagule si au un cleste urias cu care sparg lacatul de la garaj. Timpul necesar: 3 secunde! 7 minute mai tarziu, hotii, de data aceasta 3 la numar, se intorc.
Nu asteapta lasarea serii si intra in casa altora, de parca ar fi fost a lor.

Este incredibil cat de repede s-au miscat indivizii. Au dat lovitura in doar 7 minute! Ies din garaj cu fetele acoperite si cu buzunarele doldora. Cand au ajuns acasa, bietii oameni au mai gasit un munte de pene. De pe noptiere, lipseau bijuterii de mii de euro.

Din aprilie si pana acum, oamenii n-au primit niciun raspuns.
Ramane de vazut daca politistii ii vor identifica pe cei trei indivizi, insa este greu de crezut ca prejudiciul va mai putea fi recuperat.

##VIDEO140023##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”