Jaf sau răzbunare în stil mafiot: Cine este primul suspect reținut în cazul morții omului de afaceri din Sibiu

Author: Diana Bostan

Noi detalii din cazul morții lui Adrian Kreiner

Sursa: Facebook

Noi detalii ies la iveală în cazul morții lui Adrian Kreiner, un om de afaceri din Sibiu. Polițiștii au început audierile, iar un prim suspect a fost reținut.

Jaf sau răzbunare? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun polițiștii din Sibiu, după moartea omului de afaceri Adrian Kreiner. Un prim suspect în dosar a fost reținut și dus la audieri Vezi despre cine este vorba.

A fost arestat un prim suspect în cazul morții lui Adrian Kreiner

În urmă cu o săptămână, omul de afaceri Adrian Kreiner a ajuns în stare gravă la spital, după ce ar fi fost bătut cu bestialitate de mai multe persoane, chiar în propria locuință.

Anchetatorii au luat în calcul atât varianta unui jaf, cât și varianta unei răzbunări în stil mafiot. După mai multe zile de spitalizare, omul de afaceri s-a stins din viață.

Autoritățile din Sibiu au arestat un prim suspect în acest caz, un bărbat din Timiș. Potrivit oradesibiu.ro, bărbatul reținut ar avea calitate de martor, fiind cel care i-ar fi cazat pe cei  trei cetățeni străini, bănuiți de uciderea omului de afaceri.

Bărbatul reținut este din Dumbrăvița, județul Timiș, iar ADN-ul unui cunoscut de-al său ar fi fost găsit în locuința lui Adrian Kreiner.

Citește și: Noi detalii în privința morții afaceristului din Sibiu. „În ultimul timp avea niște asociați” Ce dezvăluiri a făcut prietenul lui Adrian Kreiner în plină anchetă

Deși vecinii celor trei indivizi au spus despre aceștia că erau destul de retrași și că păreau a fi străini, anchetatorii tind să creadă că suspecții ar fi români, ținând cont și de probele ADN găsite la fața

locului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Asemănările sunt că au fețele acoperite și gluga pe cap toți trei, unul dintre ei se pare că are un ghiozdan în spate, într-adevăr sunt unele asemănări. Și celelalte camere de supraveghere sunt infraroșu, culorile sunt inversate pe infraroșu. Noi credem că sunt români. Par a fi specializați în așa ceva și nu la prima lor faptă, într-adevăr.

”, a susținut Valentin Florescu, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit playtech.ro.

Ce a declarat prietenul lui Adrian Kreiner

În timpul desfășurării anchetei, un apropiat al omului de afaceri dezvăluie informații deosebit de relevante, care ar putea face lumină în acest caz. La începutul lunii noiembrie, Adrian Kreiner a fost bătut cu bestialitate de trei bărbați, culminând cu decesul acestuia.

În cadrul atacului, au fost sustrase și câteva obiecte de valoare din locuința sa. Până în prezent, criminalii nu au fost capturați, dar au fost surprinși de camerele de supraveghere, autoritățile depunând eforturi considerabile pentru a-i identifica.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții omului de afaceri Adrian Kreiner! Asasinii ar fi, de fapt, români

„Era foarte ok! Adică, din punctul meu de vedere, era doar pe distracție, pe… foarte cumsecade! Nu deranja pe nimeni, nu.  

Eu, cel puțin, am fost foarte uimit, pentru că nu știu să fi avut conflicte. Eu nu cred să fi avut… Acum, unii toți spun că ar fi avut niște amenințări cu moartea. Mi-e greu să cred! Eu mereu îi spuneam: „Mă, Adi, lasă ceasurile alea scumpe acasă!”,  a spus prietenul lui Adrian Kreiner, în cadrul unei emisiuni.

Prietenul omului de afaceri susține că acesta era implicat în afaceri cu noi asociați. Acesta a susținut în cadrul emisiunii faptul că Adrian Kreiner nu s-ar fi implicat în chestiuni ilegale sau care să-l afecteze cu bună știință. 

Omul de afaceri a fost bătut cu bestialitate pe data de 2 noiembrie, în locuința sa din Sibiu.