Jaguaru: „Am facut AVC, am avut 1% șanse de supraviețuire’’ Lacrimile concurenților au curs în prima ediție „Insula de 1 milion’’. Ce povești emoționante au ieșit la iveală

Autor: Oana Picerea
video Foto(5)

Au curs lacrimi în prima ediție „Insula de 1 milion’’. Concurenții și-au pus sufletele pe tavă și au povestit cele mai adânci secrete și poveștile lor de viață emoționante.

Începutul emisiunii „Insula de 1 milion’’ a fost unul cu adevărat emoționat. 50 de concurenți cu povești unice și cu vieți total diferite s-au adunat pe aceeași insulă, cu un scop comun. Acela de a fi parte la cel mai mare experiment social televizat de până acum.

Cosmin Cernat a fost întâmpinat cu mare bucurie de cei 50 de concurenți care i-au scandat numele și l-au aplaudat.

La rândul său, Cosmin le-a mulțumit și a dat șansa fiecăruia să spună câteva cuvinte despre ei înșiși.

Alexandra Maticiuc, în lacrimi din cauza absenței tatălui din viața ei

Alexandra Maticiuc are 19 ani și a izbucnit în lacrimi în timp ce își povestea viața. Aceasta practică înotul de performanță, își dorește să meargă la Olimpiadă unde ar vrea să reprezinte România și să câștige o medalie.

Alexandra: A fost greu cât a fost copil să fac lucrurile astea. Ca să faci performanță trebuie să sacrifici multe lucruri.

Alexandra, despre familie: Mama s-a despărțit de tatăl meu de când aveam eu 3 ani. De tatăl meu nu știu prea multe. Mi-a fost foarte greu la școală, toată lumea râdea de mine, nu știam ce să le zic.

Toată lumea avea un tată. Vreau să știe de mine, să știe că o duc bine și, cel mai mult vreau să știe, cât de mult m-a ambiționat absența lui.

Cosmin Cernat: De câtă vreme faci natație?

Alexandra: 14-15 ani.

Cosmin Cernat: A fost frumos momentul când ai sărit în apă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra: Da, m-am simțit ca o sirenă.

Micutu de la „Insula de 1 milion’’ a fost garda de corp a lui Michael Schumacher

Angheliuc Cristian, cunoscut sub numele de Micutu, are 44 de ani și lucrează ca asistent medical. Deși pare dur, Micutu este foarte sensibil și își iubește copiii ca pe ochii din cap. A trecut prin două divorțuri, dar se mândrește cu trei fiice pe care le adoră.

Povestea lui de viață pare desprinsă dintr-un film de succes.

După ce a cunoscut nume mari ale fotbalului mondial, Micuțu a ajuns chiar garda de corp a celebrului pilot de curse german Michael Schumacher.

„Până la vârsta de 13 ani am avut o copilărie frumoasă, lângă părinți, lângă casă, am mai făcut și puțin sport. Un moment greu a fost când am pierdut-o pe mama, în 2006. E o palmă de la viață, îți dă un restart. În 2004 am plecat în Italia, am ajuns să lucrez la echipa de fotbal Juventus Torino, dar dintr-o simplă prostie. Am lucrat ca gardă de corp, eram 8 care mergeam cu echipa peste tot. Am ajuns să cunoscut toate starurile Juventus de la acea vreme: Del Piero, Ibrahimović, Zebina, Nedvěd. Am avut si onoarea de a fi garda de corp a lui Michael Schumacher’’, a spus Micutu.

Jaguaru: „Am facut AVC, am avut 1% șanse de supraviețuire’’

Una dintre cele mai mari surprize este prezența lui Ionuț Sugacevschi, cunoscut sub numele de Jaguaru, un tânăr care a cucerit prin energia sa, în primul sezon "Exatlon". Ajuns la „Insula de 1 milion’’, Jaguaru și-a pus sufletul pe tavă:

'' Tata, din păcate, a decedat. Nu am crezut că mă doare atât de mult, m-a afectat foarte mult și mă afectează și acum. Pentru că așa cum era el, cu bune și rele, era în casă acolo, avea grijă de familie, de mama, mai ales că eu eram la distanță față de ei.(...)

Nu a știut nimeni, am avut o problemă foarte mare de sănătate. Azi ești, poate mâine nu mai ești. Dintr-un stâlp de om care eram și care râdeam, care glumeam. Am fost în vacanță, după ce m-am întors, la 2-3 zile, am căzut. Am făcut un AVC foarte grav, am fost în comă, am avut o comă de gradul lV, cu 1% șanse de supraviețuire. Sunt aici acum, nu mă mai gândesc la probleme, le las în urmă, le las acasă. Sper că le-am făcut o bucurie celor care mă iubesc, să trăiască cu mine această experiență de la Insula de 1 milion”, a spus Jaguarul cu lacrimi în ochi.

“Insula de 1 milion” poate fi vizionată și online live, dacă nu sunteți în fața micilor ecrane, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.