Jaguaru și Carina, nominalizați pentru a doua oară la Insula de 1 milion: „Ne-a amenințat camp-ul”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 mar 2024, 22:18

Jaguaru și Carina au fost nominalizați pentru a doua oară la "Insula de 1 milion’

Sursa: Sursă Kanal D

Bianca a anunțat nominalizările din ediția a 4-a de la „Insula de 1 milion” iar printre aceștia se regăsesc și Jaguaru și Carina, care au fost nominalizați pentru a doua oară.

Bianca este cea care a deținut controlul în ediția a 4-a de la "Insula de 1 milion’’ și cea care a anunțat nominalizările. Jaguaru, Dragoș, Carina și Flori au fost cei 4 concurenți care au fost nominalizați și care s-au luptat să treacă în următoarea etapă. Care a fost motivul pentru care Bianca i-a ales pe cei patru concurenți și de ce aceștia au fost nemulțumiți de alegerea făcută?

Jaguaru și Carina nominalizați din nou la “Insula de 1 milion’’

Bianca a anunțat nominalizările în ediția a 4-a. Nominalizații de sâmbătă, 23 martie, au fost Jaguaru, Dragoș, Carina și Flori. Jaguaru și Carina au fost nominalizați pentru a doua oară, lucru care nu i-a convenit Carinei.

Carina, vizibil supărată, a ținut să îi împărtășească Biancăi nemulțumirile precizând că: “Nu ți se pare normal ca prima oară să facă toți proba, nu să facă unul două probe? Mi se pare mai normal să intre toți.”

Bianca i-a răspuns acesteia că de fapt a vrut să îi demonstreze că orice concurent de pe insulă poate fi nominalizat de mai multe ori și că poate intra în joc ori de câte ori este nevoie, însă Carina a continuat și i-a replicat că a fost înțeleasă greșit și că pe ea nu a deranjat-o faptul că a concurat înainte ci faptul că a fost nevoită să participe la probă împotriva celei mai bune prietene ale sale, Maria.

Carina: “Motivul din spatele acestei nominalizări este că sunt un om puternic și probabil vor să destabilizeze tabăra sudicilor.”

Bianca: “Carinei am vrut să îi arătăm o lecție, am vrut să-i demonstrăm că în jocul ăsta poți să intri cu prieteni, poți să intri cu oameni cu care nu ai rezonat. Este un joc în care nu trebuie să pui nimic la suflet, nimic personal”.

Citește și: Alexa, primele declarații după ce a fost eliminată la „Insula de 1 milion”: „Mă bucur că mă întorc acasă”. Ce spune despre întoarcerea la iubitul ei

Jaguaru s-a arătat nemulțumit de alegerea Biancăi

Pe de altă parte, Jaguaru s-a arătat încântat în primă fază de noua sa nominalizare spunând că era de așteptat, iar pentru el acest lucru nu este o surpriză, considerând că este cel mai vânat de pe “Insula de 1 milion’’.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jaguaru a ținut totuși să își spună părerea și a precizat că „ Nu-i nici o surpriză.

Era de așteptat și o să fiu cel mai vânat de aici, dar vânătorul va fi vânat la un moment dat, așa că țineți minte lucrul acesta.” Pentru cuvintele pe care le-a rostit acesta, concurenții l-au aplaudat și l-au felicitat.

Citește și: Cine este Bianca, studenta care va face jocurile pe "Insula de 1 milion", sâmbăta aceasta

Concurentul a continuat să își spună punctul de vedere spunând că în acest moment  se află în formă bună, iar psihicul său lucrează la capacitatea maximă, el fiind obișnuit cu presiunea și competiția.

Jaguaru: „ Nu o să aibă o viață ușoară și acum am revenit în formele mele și psihicul meu lucrează la presiune maximă și le arăt de ce sunt în stare.”

Bianca și-a dat seama că nominalizările pe carea le-a făcut i-a nemulțumit pe concurenți mai ales că Jaguaru le-a amenințat tabăra. “S-au supărat! Jaguaru ne-a amenințat camp-ul,  spunând că o să fim vânați. Vânătorul va fi cel vânat, dar nu este nici o problemă, noi ne dorim să intrăm la joc. Mi-ar face plăcere să jucăm, dar așteptăm să ne vină rândul deoarece este clar că va urma să fie și aleși ei la ruletă.”

Întrebată de ce a făcut aceste nominalizări, Bianca a spus că ea consider că Jaguaru este un bărbat puternic fizic, psihic și a vrut să îi dea ocazia să arate aceste lucruri. Despre Flori a spus că reprezintă un om foarte important în tabăra sudicilor, iar despre Dragoș a zis că îi place pentru că este un băiat harnic, care îi ajută pe toți. Concurenții au fost de părere că jocul va fi unul dezechilibrat, dar Bianca a negat acest aspect.

Citește și: Ciprian și-a sacrificat locul pe „Insula de 1 milion” pentru a-l salva pe Filip! De ce a făcut tânărul acest gest pentru colegul său

În ciuda nemulțumirilor și a comentariilor, pe ‘’Insula de 1 milion’’, provocările apar la tot pasul, iar probele vor fi din ce în ce mai dificile astfel încât, concurenții să își pună la bătaie toate abilitățile pentru a ieși castigatori.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.