Jake din "Two and A Half Men" face declaratii SOC: "Va rog sa nu va mai uitati la serial. Va rog sa nu va mai umpleti mintea cu mizerii" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 20:15

Celebrul actor care il interpreteaza pe Jake din "Two and A Half Men" a postat un clip pe internet in care face declaratii surprinzatoare referitoare la serialul in care joaca.

Angus T. Jones, care are acum 19 ani si il joaca pe Jake de la varsta de 10 ani, spune ca show-ul este murdar si ca promoveaza valori necrestine.

 

"Va rog sa nu va mai uitati la serial. Va rog sa nu va mai umpleti mintea cu mizerii", spune Angus T. Jones in materialul video.

 

Serialul se bucura de un succes nebun in Statele Unite.

Multe dintre glumele care se fac au substrat sexual, lucru cu care se pare ca Jake nu mai este de acord.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"Nu poti sa te temi de Dumnezeu si sa faci parte dintr-un astfel de show de televiziune.

Nu imi place ce fac acolo", mai spune el in filmulet.

 

Tanarul actor nu mentioneaza insa milioanele de dolari cu care a fost platit in toti acesti ani, de cand joaca in serial. El castiga 230.000 de euro pe episod si primeste un bonus de 370.000 de euro pentru fiecare sezon.

 

A ajuns astfel sa fie cel mai bine platit pusti din industria televiziunii.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.