Jale in familia lui Bercea Mondial! Fiica acestuia, Izaura Anghel, a fost retinuta pentru dare de mita

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 aug 2021, 23:15

Este banuita ca ar fi mituit un gardian de la penitenciarul unde se afla inchis tatal sau.

„M-a arestat Basescu! Basescu m-a arestat!”- au fost primele cuvinte ale fiicei lui Bercea Mondial, de-ndata ce a iesit, aseara, de la audieri si apoi dusa spre arest. Izaura Anghel a fost retinuta sub acuzatia de dare de mita.

Procurorii spun ca Izaura a incercat sa-i ofere 300 de euro unui gardian de la Penitenciarul Colibasi, unde este incarcerat tatal sau. In schimbul sutelor de euro, gardianul ar fi trebuit sa-i dea lui Bercea un telefon mobil.

Ancheta ar fi pornit de la o sesizare primita din partea reprezentantilor Penitenciarului Colibasi. La poarta Parchetului, rudele familei Bercea fierbeau de neliniste. Mai ales ca le-a ramas si bebelusul Izaurei in grija! „Izaura spune ca suma de bani nu a fost data. Intr-adevar, s-a dat un telefon mobil, insa, nu in scopul in care spune acuzarea. Insa, suma de bani nu a fost niciodata remisa.

, explica avocatul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Astazi, Izaura Anghel va fi dusa in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva. Sandu Anghel, zis si Bercea Mondial, este in Penitenciarul Colibasi, unde ispaseste o pedeapsa de opt ani si noua luni de inchisoare pentru ca si-a injunghiat un nepot intr-un bar.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.