Jale mare in Rusia. Boris Nemtov, liderul opozitiei, inmormantat cu onoruri. Cel mai mare adversar politic al lui Vladimir Putin a fost asasinat in plina strada

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 16:10

Martorul-cheie in asasinarea politicianului rus Boris Nemtov, frumoasa lui prietena ucraineana a lipsit de la inmormantare.

S-a intors la Kiev declarand ca este, inca, in stare de soc si nu poate oferi amanunte despre cel care l-a impuscat mortal pe adversarul presedintelui Putin. Ana Duritskaya. Un nume cheie in ancheta autoritatilor ruse! Este singurul martor care a fost de fata in momentul asasinarii politicianului rus. Era prietena lui Nemtsov si ultima persoana care l-a vazut in viata!

Prietena politicianului rus traieste la Kiev. A vrut sa se intoarca in tara, dar autoritatile ruse au retinut-o timp de doua zile pentru a da detalii referitoare la asasinarea lui Nemtsov! Abia azi au lasat-o sa plece in

Ucraina. Mii de rusi l-au condus pe ultimul drum pe cel care a indraznit sa se opuna regimului Putin de la Moscova. Cu lacrimi in ochi, oamenii l-au aplaudat pentru ultima oara pe Boris Nemtsov!

Desi opozitia rusa sustine ca in spatele asasinatului s-ar afla insusi Vladimir Putin, liderul de la Kremlin a transmis prin intermediul purtatorului sau de cuvant ca va supraveghea personal ancheta. Boris Nemtsov a fost ucis vineri noaptea in timp ce se plimba alaturi de tanarul model de origine ucraineana, Anna Duritskaya.

A murit pe loc, dupa ce a fost impuscat de patru ori in piept de un barbat care a fugit apoi cu o masina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO133700##