JALE mare in satul romancei UCISE in Italia pe trecerea de pieton! Trupul fetei a fost adus acasa in sicriu!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Loredana Gabriela, tanara de 21 de ani ce si-a pierdut viata saptamana trecuta, in Italia, dupa ce a fost lovita mortal de un sofer, a fost adusa, aseara, in satul natal.

Ingerul care a salvat alte vieti de dincolo de moarte s-a intors acasa! Durerea cumplita a familiei a cuprins intreaga comunitate. Tot satul s-a adunat, aseara, s-o intampine, pentru ultima data, pe Loredana Gabriela. Era unica fiica a femeii care, acum, plange de durere.

Chiar in momentul in care masina in care se afla sicriul urca pe ulita, s-a impotmolit, de parca Loredana nu ar fi vrut sa ajunga pentru ultima data acasa, unde a copilarit.

A fost nevoie de efortul catorva sateni pentru a urni masina. Apropiatii Loredanei nu cred ca tanara a fost victima unui accident, ci sunt convinsi ca fata a fost victima unei razbunari.

##VIDEO131593##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Loredana Gabriela Tiron va fi inmormantata duminica.

Tanara lucra ca barmanita intr-un local din Cortina d`Ampezzo, o localitate turistica din nordul Italiei. In data de 24 ianuarie, aceasta se ducea, ca de obicei, la serviciu. Un sofer inconstient a spulberat-o pe trecerea de pietoni. Barbatul de la volan, instructor de schi, a fugit de parca nimic nu s-ar fi intamplat. A lasat-o sa zaca in mijlocul strazii.

Un trecator a zarit-o pe tanara si i-a sarit in ajutor.
Loredana Gabriela Tiron a ajuns, in coma, la spital unde a agonizat doua zile. Familia fetei a fost de acord cu prelevarea de organe, iar patru italieni, printre care si un bebelus vor trai datorita Loredanei. Soferul inconstient a fost prins abia a doua zi de la nenorocire si le-a spus politistilor ca nu si-a dat seama ca a lovit pe cineva.

 

 

Taguri: