JALE mare in sectorul lui Marian Vanghelie! Floraresele s-au mahnit la auzul vestii ca primarul lor este arestat preventiv

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Vestea ca primarul care i-a pastorit vreme de 15 ani va sta cel putin 30 de zile in Arestul Central le-a bagat in sperieti pe florarese!

Piata de flori, buricul targului din Sectorul 5. La ligheanul cu carbuni incinsi, floraresele se dau de ceasul mortii. Nici daca veneau mascatii peste ele nu ar fi fost atat de suparate. Al lor primar iubit s-a mutat din vila de pe Dorobanti, in celula de la Arestul Central!

Intorc floraresele situatia pe toate partile. Il cunosc pe Marian Vanghelie de cand era pusti. Spun ca inca de atunci ii mergea mintea sa faca bani! In amintirea cetatenilor care pe care ii conduce de 15 ani incoace, Marian Vanghelie ramane primarul care a dat startul zugravelii la bloc! Curcubeul

de pe Calea Rahovei l-a facut celebru.

##VIDEO134435##

Pe ici pe colo, edilul a incercat sa schimbe fata sectorului. A modernizat scoli, gradinite si piete! Si tot el este cel care a inventat economatele, vanghelioanele si cele mai reusite petreceri PSD-iste de 1 Mai! Atat de iubit esteMarian Vanghelie in sector ca are propriul imn, de mai bine de 11 ani! Dar, tot din gura florareselor ies vorbe intelepte- unde sunt bani multi si tentatia e mare!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum sta doamna Udrea asa sta si Mariana Vanghelie. Exista Cineva acolo sus si nimic nu ramane pe datorie, totul se plateste ”, spune o florareasa. Chiar daca bratul lung al legii l-a trimis din vila de lux intr-o celula de 3 pe 3, alegatorii nu-l uita! In sector nu e careva sa nu aiba pe acasa o bricheta, o sapca sau un pix cu numele primarului care este acum dupa gratii.