JALE mare! Sute de oameni le-au condus pe ultimul drum pe cele doua fetite ucise cu bestialitate de catre propriul tata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

Toti aveau lacrimi in ochi, dar cel mai greu i-a fost mamei celor doi ingerasi. Biata femeie abia a mai reusit sa se tina pe picioare langa sicriele in care se aflau ingerasii ei imbracati in costume populare.

Imbracate in straiele populare pe care le iubeau atat de mult si cunune prinse in par, Marina si Claudia au fost conduse pe ultimul drum. In urma celor doua sicrie albe, puse in doua masini, mama fetelor abia si-a gasit putere sa mai mearga. Nici lacrimi n-a mai avut de cat a plans.

Pentru ca au plecat mult prea devreme spre ceruri, inainte de inmormantare, celor doua fete li s-a facut nunta.

Colegii din ansambul unde au cantat au fost cei care au carat apa si au impodobit bradul. Apoi sute de oameni, asa cum cele doua visau sa aiba in fata scenei, le-au fost alaturi pana la ultimul pumn de pamant aruncat peste sicrie.

In amintirea lor colegele de la ansamblul folcloric au purtat coronite pe cap, iar in piept au avut prinse fotografia celor doua surori. Nimeni n-a banuit vreodata ce avea sa se intample.

In spatele chipurilor zambitoare, fetele n-au lasat niciodata sa se inteleaga ce drama e in sufletul lor.

##VIDEO135254##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Pentru rude si localnici e greu de inteles cum un tata a putut sa le faca asa ceva propriilor copii. Barbatul abia fusese externat de la psihiatrie. A ajuns acolo dupa ce a incercat sa se sinucida, daramat de faptul ca sotia, cu care ar fi avut mereu scandaluri, a divortat de el.

La doua zile dupa externare, barbatul a planuit cel mai cumplit lucru. Sub pretextul ca vrea sa le vada, si-a chemat fetele la el acasa. Si niciuna nu a mai iesit in viata! Cea care i-a gasit pe toti trei a fost chiar mama Marinei si Claudiei. Azi, in acelasi timp in care fetele erau coborate in pamant, a fost ingropat, fara slujba si tatal lor. Rudele barbatului care s-a sinucis nu au fost la inmormantarea celor doua surori.

 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?