JALE si DURERE la Bacau. Surorile Gabor isi inmormanteaza mama

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:58

Un blestem teribil a facut ca viata Veronica Bulai sa se sfarseasca atat de brusc si intr-un mod atat de crud?

Miercurea trecuta, femeia de 54 de ani a inoptat la poalele dealului care duce catre locul blestemat, respectiv Manastirea Frasinei. Se afla acolo impreuna cu un grup de turisti si au dormit cu totii la manastirea de jos, dedicata doar femeilor. Si calugarii confirma acest lucru. Cu toate acestea, femeia pare sa fi facut o greseala capitala.

" A venit un grup din Bacau. S-a cazat la noi miercuri si a ramas peste noapte.
Au venit cu un microbuz. A fost o femeie din grup, care a urcat pe deal. Era bruneta si mai corpolenta. Stiu doar ca nu mai avea barbat
", au declarat calugarii. Insa curiozitatea nu ii dadea pace. N-a mai tinut cont de avertismentele din zona, care interziceau orice picior de femeie mai sus de locul in care poposisera.

N-a stiut nici macar de gura satului, care pomeneste cu teama de nenorocirile petrecute cu cei care au nesocotit insemnele.
Legenda spune ca imediat dupa ridicarea manastirii, Sfantul Calinic a parasit locul pentru o scurta perioada. Cand s-a intors, i-a gasit pe calugarii de aici petrecand cu femeile din sat. Acela a fost momentul in care Sfantul se spune ca a facut un legamant pe vecie, ca niciun picior de femeie sa nu mai calce vreodata la manastire. Placutele insirate de-a lungul cararii ce urca dealul stau drept marturie.

Veronica Bulai n-a reusit sa urce, insa, prea mult.
Strigatele calugarilor au oprit-o la un moment dat. Insa pasii pe care i-a facut au fost suficienti ca sa nesocoteasca un blestem vechi de 300 de ani. A doua zi, in timpul unei drumetii pe langa pestera Polovragi, o bucata de piatra s-a desprins din stanca si s-a rostogolit direct peste trupul femeii. Turistii au privit inmarmuriti cum este pusa la pamant de greutatea bolovanului.

Vestea mortii neasteptate a mamei lor le-a lasat fara cuvinte pe surorile Gabor.
Vineri noaptea, Monica a ajuns de urgenta in tara si s-a indreptat catre Bacau, orasul natal. Ramona si Alina se aflau deja la capela Catedralei Catolice din centrul orasului, unde trupul mamei lor a fost depus in cursul aceleasi nopti. La ceremonialul funerar de astazi este asteptat chiar si iubitul Monicai, omul de afaceri cunoscut sub numele de Mister Pink.

Veronica Bulai a nesocotit avertizarile. Insa va fi ea singura care a platit pentru asta? Calugarii de la manastirea Frasinei spun ca blestemul nu se abate doar asupra faptuitorilor, ci si a urmasilor acestora.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.