James Bond, o noua aparitie pe marile ecrane. La Londra a avut loc premiera filmului „Spectre”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:06

Daniel Craig, interpretul agentului 007, a fost primul care a ajuns pe covorul rosu.

L-au urmat ceilalti actori, dar si Printul William impreuna cu sotia si fratele sau, printul Harry. Imbracat de gala, Daniel Craig si-a facut aparitia pe covorul rosu singur. S-a lasat fotografiat de jurnalisti si de fanii care abia asteptau sa-l vada in carne si oase. Aflat la cel de-al patrulea film din franciza James Bond, actorul Daniel Craig s-a declarat foarte multumit de echipa cu care a lucrat. Nu a trecut mult timp si Agentul 007 a fost inconjurat pe covorul rosu de cele doua partenere ale sale din film Lea Seydoux si Monica Bellucci care au stralucit atat la propriu

cat si la figurat. Spre deosebire de celelalte filme cu James Bond  de pana acum, personajul principal feminin este interpretat de o actrita trecuta de prima tinerete.

Monica Bellucci, care a implinit deja 50 de ani, dar care, in acelasi timp nu-si arata varsta. La premiera a venit imbracata cu o rochie lunga din catifea verde inchis care-i sublinia silueta de sirena. La premiera  de la Royal Albert Hall, au venit si  Printul William impreuna cu sotia sa, ducesa Kate,  precum si Printul Harry.

Imbracati extrem de elegant, cei doi printi au flancat-o pe frumoasa Kate care a ales sa poarte o rochie lunga dintr-un voal de culoare bleu-pal.Oaspetii regali au fost intampinati de regizorul  Sam Mendes si de producatorii  filmului, Barbara Broccoli si Michael G Wilson.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odata

cu aceasta premiera, franciza James Bond a ajuns la 24 de filme, in care celebru agent 007, reuseste sa arunce in aer inca o  organizatie sinistra.