Jandarmul găsit împușcat în cap a murit la spital. Gestul făcut de tânărul de 24 de ani cu doar câteva zile înainte de tragedie

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 aug 2024, 16:55

Înainte de tragedie, jandarmul și-a șters toate conturile de social media

Sursa: opiniatimișoarei.ro/România TV

Tânărul jandarm în vârstă de 24 de ani, care a fost găsit împușcat în cap în propria locuință, a murit la spital, după ore de agonie.

Se pare că acesta și-ar fi șters recent toate conturile de social media, un detaliu care poate oferi indicii asupra stării sale emoționale din perioada precedentă incidentului tragic. 

Citește și: Un jandarm în vârstă de 24 de ani a fost găsit împușcat în cap în propria locuință. Descoperirea a fost făcută de colegii tânărului

Jandarmul găsit împușcat în cap a murit la spital

Descoperirea tulburătoare a avut loc în Timișoara, unde un jandarm de 24 de ani a fost găsit împușcat în cap în propria locuință.

Tânărul, originar din Gorj, a fost descoperit de colegii săi după ce nu s-a mai întors la unitate, deși a mers acasă pentru a-și lua echipamentul de serviciu.

„În jurul orei 7.40,

efectivele din cadrul echipajului de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofiţerului unde bărbatul a fost găsit cu o plagă împuşcată în zona capului"
,
a declarat Ana Lupulescu, Inspectoratul de Jandarm Judeţean Timiş.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă, din păcate, a decedat după câteva ore de agonie.

„Cu regret profund, vă anunțăm ca la ora 11:37 medicii au declarat decesului colegului nostru. Transmitem mesajul de condoleanțe și suntem alături de familia îndurerată!", au anunțat colegii tânărului, conform Observator.

Tânărul îşi ştersese recent conturile de pe rețelele sociale

Înainte de tragedie, tânărul jandarm și-ar fi șters toate conturile de social media. Cu toate acestea, motivele pentru care ar fi recurs la un asemenea gest sunt încă necunoscute.

„Ceva probleme. Ori la serviciu, ori familia, ori de dragoste, cine ştie. Nu se ştie niciodată. Am auzit ceva, dar o pocnitură, dar nici prin cap nu mi-a trecut aşa ceva, Doamne fereşte", a declarat o vecină.

Citește și: Cui aparține cadavrul descoperit pe un dig din stațiunea Mamaia. Anchetatorii au identificat urme de violență pe corpul victimei

În urma incidentului, Parchetul Militar Timișoara a fost sesizat și a deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale decesului. Potrivit primelor informații, la ultima evaluare psihologică, tânărul jandarm fusese declarat apt pentru serviciu, fără ca specialiștii să fi identificat probleme psihologice evidente.