Jane Fonda arată impecabil la 84 de ani. Celebra actriță şi-a dezvăluit secretul frumuseţii

Author: Diana Tilă
Actualizat: 04 mai 2023, 08:35

Jane Fonda

Sursa: Facebook Jane Fonda

Jane Fonda, în vârstă de 84 de ani, a mărturisit care este secretul ei pentru a-şi păstra frumuseţea.

Jane Fonda este actriță, scriitoare, activist politic, model și profesor de fitness american. Aceasta a pozat recent pentru revista Vogue, ocazie cu care a dezvăluit și ce face pentru a arăta bine la 84 de ani.

Citeste si: Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, momente de senzație în luna de miere! Iată cum a fost surprinsă superba doamnă Osman!

Jane Fonda arată impecabil la 84 de ani. Celebra actriță şi-a dezvăluit secretul frumuseții

Jane Fonda are un fizic de invidiat. Celebra actriță, care a cucerit nenumărate inimi de-a lungul vremii, a dezvăluit secretul siluetei de invidiat.

Am o dietă sănătoasă, dar nu rigidă. Am renunțat de mult la carnea roșie și am redus consumul de pește, dar mănânc multe legume, salate, alimente proaspete.

Zahăr mănânc rar. Totuși, am filmat în Italia două luni și jumătate și am mâncat înghețată și paste în fiecare zi. Dar nu m-am îngrășat. Mă trezeam la șase dimineața și mergeam una-două ore.

Merg mult și asta mă ajută. Nu mi-am dat seama când eram tânără, tinerii nu își dau seama niciodată cât de important este să-ți menții corpul puternic.

În fiecare zi când cobor dintr-o mașină, mulțumesc divinității că am coapse puternice, că m-am antrenat să le păstrez puternice.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Când conduc mașina și trebuie să mă uit peste umăr, sunt recunoscătoare că mi-am păstrat flexibilitatea și că pot întoarce capul fără să mă doară vreun mușchi.

Sunt lucruri pe care nu le conștientizezi când ești tânăr“, a povestit actrița pentru Vogue. 

Citeste si: Hatice Şendil, eroina serialului Ziua în care mi s-a scris destinul, apariție de senzație în costum de baie! Iată cum arată celebra actrița la cei 39 de ani!

”M-am oprit pentru că nu am vrut ajung desfigurată”

Actrița a mărturisit că are grijă la alimentație, face mișcare zilnic și nu a apelat decât o singură dată la operații estetice.

Mai mult, Jane Fonda spune că dacă ar da timpul înapoi nu crede că ar mai apela la operații estetice.

”Tinerii trebuie să înțeleagă că bătrânețea e ceva firesc, să nu le mai fie frică de ea, să realizeze că, doar pentru că ai o anumită vârstă, nu înseamnă că trebuie să renunți la viață, la distracție, la iubiți sau iubite, la prieteni.

De aceea le spun mereu oamenilor care este vârsta mea, pentru că vreau să-și dea seama de toate aceste lucruri. Bine, pe de altă parte, creierul meu gândește: «Da, Fonda. Tu ai bani. Îți poți permite un antrenor, o operație estetică, tratamente faciale. Îți poți permite lucruri care te ajută să arăți tânără».

Asta e adevărat. Banii ajută. Gene bune și mulți bani, așa cum a spus cineva odată. Dar atunci când spun asta, mă gândesc că toți cunoaștem o mulțime de femei bogate care au avut tot felul de liftinguri și chestii de genul acesta și arată groaznic.

Am făcut un lifting şi m-am oprit pentru că nu am vrut ajung desfigurată.

Nu sunt mândră de faptul că am făcut unul și, dacă ar trebui să-l fac din nou, nu știu dacă aș repeta experiența. Poți deveni dependent“, a mai spus ea.

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, spiritele au fost, în continuare, încinse, întrucât Alexandra și Patrick nu se pot abține din a fi tandri unul cu celălalt nici măcar de față cu Gagea.